päivän second hand-asuMelkein päästä varpaisiin kirpputorikuteissa.

Vaaleanpunainen villaneule maksoi 2,5e kierrätyskeskuksessa, ja siitä on parin viikon aikana ehtinyt tulla yksi lempivaatteistani.

Musta yksinkertainen hame kustansi muistaakseni kokonaisen euron. Se on juuri oikean mallinen, ja tuntuu sopivan kaikkien yläosieni kanssa. Perusvaatteeseen kannattaa satsata, mutta se ei välttämättä aina tarkoita että vain satasia maksamalla löytää sen oikean.

Ruutukuosi tuntuu tänä syksynä hyvin ajankohtaiselta, siksi olenkin iloinen kun löysin ruututakin jo viime keväänä uffin tasarahapäiviltä. Eivät menneet nekään kuusi euroa hukkaan.

Pikkulaukun olen tehnyt itse, materiaalina oli tietenkin vanha, kirpparilta pikkurahalla hankittu nahkatakki (vetoketjut tilasin muistaakseni etsystä). Tee se itse-ohjekin löytyy.takki, neule ja hame secondhand
kengät Vagabond
pipo Samuji
laukku DIY, tutorial täällä

Kuvat: Jenni Rotonen / Pupulandia

Related Post

8 comments on päivän second hand-asu

  1. ÄÄK! En tiennyt, että olet itse tehnyt tuon laukun! Tosi hauska. 🙂 Ja ihanalta näyttävät nuo asusi värit tätä taustaa vasten, senkin söpöliini. <3

  2. Jenni, kiiitos toinen söpöliini <3 Musta tuntuu että tää asu ei ole edes mitenkään kovin ihmeellinen, mutta ainakin sun ottamat kuvat on superhyviä, ne pelastaa :D

    Anne Malia, ihana, kiitos kun kommentoit ja lisäsit mut linkkilistaan! Mäkin tajusin päivittää sun blogin mun listaan, kun tuo vanha linkki ei enää vienyt mihinkään sivupalkissa. Oli huippua törmätä ja toivottavasti nähdään uudestaankin 🙂

  3. Hei, saanko kysyä millä perusteella jätät osan kommenteista julkaisematta ja osa kuitenkin näkyy? Olen laittanut sinulle muutaman kommentin, mutta niitä ei vain näy:/ ja kommenttini eivät edes millään tapaa olleen asiattomia tai arvostelevia.

  4. anonyymi, kiitos! 🙂

    anonyymi, voisko olla että kommenttisi ovat kadonneet johonkin? Julkaisen kyllä kaikki asialliset kommentit, ja arvostelukin ja eriävät mielipiteet sallitaan täällä. Joskus asiallisiin kommentteihin liittyy joku henkilökohtainen asia, jotka haluan pitää blogini ulkopuolella. Jos kommenttisi eivät mene läpi, niin laita sähköpostia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *