Pariisin tuliaisia


Eipä oikein mikään voisi piristää paremmin tätä harmaan lokakuun loppua. Sisko kävi Pariisissa, lempikaupungissani, ja toivoin tuliaisiksi Laduréen macaronseja, jotain kaunista luettavaa ja suloista kosmetiikkaa. Aesopin tuotteita saa kyllä lähempääkin, (Helsingissä niitä myy Artek), mutta on kuitenkin aivan eri asia saada ylellinen käsirasva pariisintuliaisena. Frankie on ihana lehti, jota olen päässyt muutaman kerran selailemaan ja nyt sain ensimmäisen oman numeron, vaikkakin pari kuukautta vanhan (ei haittaa).

Aamukahvihetki macaronsien kera toi mieleleeni kesäisen Pariisin ja aamupalat kattojen yllä Bellevillessä. Ehkä pitää alkaa suunnitella seuraavaa pariisinmatkaa…

Related Post

4 comments on Pariisin tuliaisia

  1. Hei,
    Saanko kysyä, mistä tuo suloinen vaaleanpunainen lautanen on peräisin? Toivottavasti ei ole ainoa kappale. 🙂 Olen pitkään etsinyt samantyylisille laveille W&B:n kahvikupeille aluslautasia mutta en ole löytänyt oikein sopivia..

  2. miesboksi, kiitos kommentista! Oon samaa mieltä noiden leivosten väristä, ja meiltä löytyy myös sisustuksesta samoja värejä, ainakin vaaleanpunaista 😉 Ihanaa syksyä miesboksiinkin!

    anonyymi, Prahassa olen käynytkin, mutta siitä on jo monta vuotta aikaa, se on kyllä ihana kaupunki myös!

    anonyymi, hei, saat kysyä! Vaaleanpunainen lautanen ja kuppi ovat lahja tädiltäni parin vuoden takaa, enkä tiedä mistä ne ovat alkujaan peräisin. Ei varmaan auta sinua hirveästi :/ Kirpputoreilta voisi todennäköisimmin löytyä samantyylisiä? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *