Joulua kohti

Tänä viikonloppuna on tuntenut ensimmäistä kertaa kunnolla lähestyvän joulun. On tehty löytöjä TOKYOn joulumyyjäisissä, ihasteltu Marimekon ihanaa joulunäytöstä Mikonkadulla ja juotu glögiä kynttilänvalossa. Huomennahan se alkaa, joulukuu. Ja huomenna tämä pieni blogini täyttää kaksi vuotta, huimaa!

Kaksivuotias kiittää ihania lukijoita siitä, että vaivaudutte käymään täällä ja vielä jättämään suloisia kommentteja ja punastuttavia kehuja kommenttilootaan. Olette ihania ja annatte myös paljon inspiraatiota tähän hommaan. Kolmannelle blogivuodelle lähdetään komeasti, sillä huomenna aukeaa joulukalenteri 2013:n ensimmäisen luukku! Luvassa on siis 24 päivän ajan yllätyksiä tee-se-itse-hengessä ja jouluisissa merkeissä. Viime vuoden diy-kalenteria voi käydä kurkkimassa joulukuun 2012 arkistoista.

Related Post

2 comments on Joulua kohti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *