perjantaimietteitä


Olen maannut kolme päivää kotona kipeänä. Nurkat alkavat käydä aika tutuiksi. Kuvailen samoja kukkia ties monennetta kertaa, ja mietin miten tänne saisi vähitellen vähän jouluisempaa tunnelmaa. Hankin Granitista valkoisen jouluvalosarjan, jota ajattelin kyllä ympärivuotiseen käyttöön. Pitäisi saada kiinnitettyä se vielä pöydän yläpuolelle nätisti.

Oulussa on kuulemma jo lunta ja pakkasta. Ajattelin aiemmin, että olisin hyvin tyytyväinen vaikkei lunta tulisi koko talvena. Mutta tämä harmauskin on vähän tylsää, ehkä pieni valkoinen kerros ei haittaisi.Ihanaa viikonloppua kaikille, polttakaa kynttilöitä ja nauttikaa läheistenne seurasta.

Related Post

4 comments on perjantaimietteitä

  1. Milena, kiitos! Ja samoin sinne, toivottavasti olet jo parempana 🙂

    anonyymi, voi kiitos! 🙂 täällä kodissa on kyllä ilo asua, juuri tuo valoisuus oli se yksi ratkaiseva tekijä kun uutta kotia etsittiin.

    Henrikka, kiitos paljon paranemistoivotuksista, ne lämmittivät mieltä 🙂 Nyt vointi on jo parempi, enää jälkiflunssa päällä..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *