pieni kupillinen kahvia

On ehkä vähän höpsöä ostaa itselleen espressokuppi, kun ei varsinaisesti omista espressokeitintä. Mutta kun se oli niin pieni ja söpö. Ja mutteri-tai pressopannulla saa kuitenkin aikaiseksi aika hyvää kahvia, jota kelpaa nauttia mustanakin, kunhan valitsee pavut huolella. Olen tainnut ennenkin mainita että Marimekon astiat ovat minulle pieni heikkous, ja se on kyllä totta se. Kuppi lautasineen löytyi ystävyysmyynistä, joista noita siirtolapuutarha-astioita löytää usein kivoilla alennuksilla.

Onnea kaikille isille, jos olisin käymässä vanhempieni luona niin laittaisin varmasti isälleni herkullisen aamiaisen. Mutta kahvin saisi iskä valmistaa itse, sillä siinä en minä ole läheskään niin hyvä.

Related Post

5 comments on pieni kupillinen kahvia

  1. Myös kaksi minun heikkouttani: Marimekon astiat ja espressokupit. Mulla on espressokuppeja kuusi ja keittimiä nolla! Mutta kun ne on niiin pieniä ja söpöjä.

  2. Marimekon astiat on kyllä ihania, juurikin tuo Siirtolapuutarha-sarja on myöskin mun mieleen. Bongasin joku aika sitten muistaakseni samaa sarjaa super-söpöt munakupit. Vielä jäi kauppaan, kun munakuppeja tulee niin harvoin käytettyä. Mutta voi olla, että päädyn ne vielä hankkimaan, kun ne vaan oli niin söpöt! 🙂

  3. Venla, samaa mieltä. KIitos <3

    Henriikka, hih, mä ajattelin että olenko ihan pöljä kun haaveilen kokoajan söpöistä espressokupposista vaikka keitintä ei tosiaan ole. Onneksi en ole yksin tämän heikkouden kanssa! Kuusi kuppia on jo aika hyvä määrä, mulla on toistaiseksi vasta kaksi mutta haluaisin hirveästi esim. Arabian runo-espressokupin..

    Pieni lintu, eikö olekin! Jotenkin vastustamattoman suloinen 🙂

    Laura, mä olen nähnyt nuo samat munakupit! Muistan kun viime pääsiäisen aikaan oli niin lähellä etten olisi ostanut niitä ihania munakuppeja, mutta korkeahkon hinnan takia jäivät vielä kauppaan. Kaikenlisäksi mulla niille olisi ihan oikeaa käyttöäkin 🙂 Hmm, ehkä joululahjaksi itselle? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *