sininen kaunokainen

Olen ollut jo hyvin pitkään Lumin laukkujen fani, ja useamman kassin ehtinyt niiltä vuosien varrella hankkia. Ilahduin kovasti, kun Lumilta kysyttiin että haluaisinko tehdä yhteistyötä heidän kanssaan – miksi en, kun muutenkin kyseisen merkin tuotteet vilahtelevat täällä blogissa harva se päivä.

Sain valita Lumin syysmallistosta yhden laukun itselleni, ja päädyin valitsemaan monipuolisen Saara-laukun. Värin kanssa pohdin pitkään mustan ja tuon sinisen välillä, ja omaksi yllätykseksinikin päätin hypätä vähän mukavuusalueeltani ja valita sinisen. Mustat asusteet meinaavat jäädä nykyään useammin kaappiin kuin käyttöön. Parasta tuossa Saarassa on sen käytännöllinen malli, laukku toimii sekä satchelina että reppuna. Lisäkuvia in action tulossa varmasti pian!


kengät bata shoes
laukku Lumi, saatu blogin kautta

Related Post

3 comments on sininen kaunokainen

  1. Oih! Arponut itsekin sinisen ja curryn välillä, kallistunut viime aikoina tuohon siniseen, joten odotan innolla lisää kuvia luonnonvalossa 🙂

  2. anonyymi, se currykin oli kyllä ihana, mutta mä yhdistän sen ehkä värinä pelkästään syksyyn 🙂 Kerro mihin lopputulokseen päädyit?

    Pieni lintunen, eikö totta 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *