torstai

Torstai. Vapaan iltapäivän kunniaksi keitin kahvit ja ostin lehden. Hyvin alkuun lähtenyt lapasprojekti junnaa. Ehkä joulupyhinä valmiiksi? Mulla käy vaan niin usein näin, joku alkaa oikein lupaavasti ja sit jumahtaa täysin paikoilleen. Tällä hetkellä on muitakin diy-ideoita pää täynnä, saa nähdä konkretisoituvatko ne koskaan tuotteeksi.

Uusimmassa Dekossa oli paljon kiinnostavaa sisältöä, muun muassa ihana juttu rakkaan ja inspiroivan tätini kodista ja sen remontista. Tuolla kauniissa kodissa olen saanut vierailla muutamaan otteeseen, ja ne vierailut ovat aina olleet iloa ja naurua täynnä. Kiitos S, kun olet kutsunut!

Related Post

3 comments on torstai

  1. mulla käy usein samanlailla erinäisten projektien kanssa, loppu melkein aina takkuaa. mutta on kyllä ihanan väriset lapaset tulossa !!

  2. karo, toisaalta mitä tuskaisempi tie, sitä onnellisempi sitä on sitten lopputuloksesta 🙂 Mä valitsin tuota lapasten väriä kauan ja hartaasti, ja olen kyllä itsekin tyytyväinen tuohon väriin.

    Milena, voi kiitos! Ihana kun löysit tänne ja liityit lukijaksi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *