22. luukku: kaksi yötä jouluun

Tänään Helsingissä on pimeää, tuntui kun olisi siirrytty suoraan aamuhämärästä iltapäivähämärään. Olen nauttinut aamupäivän kynttilänvalosta ja siististä kodista, hyasintin tuoksusta ja hiljaisen harmaasta tunnelmasta. Tuo ikkunalaudalta pilkistävä leikkohortensia on ollut oikea ihmekukka, se on säilynyt kauniina yli kuukauden. Kuusikossa-kangasta jäi pienet palat, joilla päällystin kahden vanhan tuolin istuinosat. Täällä on kivalla tavalla jouluinen tunnelma, ei liikaa mitään mutta ei liian vähääkään.

Kohta alkaa automatka kohti Pohjois-Suomea ja toivottavasti vähän valkoisempaa joulua. Kaksi yötä jouluun, kaksi joulukalenteriluukkua vielä jäljellä.

Related Post

one comment on 22. luukku: kaksi yötä jouluun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *