24. luukku: lämpöistä joulua

Tuli sittenkin valkoinen joulu. Tarkoituksena oli kuvata teille juuri äsken valmiiksi saamani torkkupeitto, johon kääriytyneenä aion joulupyhät viettää, muttei niistä kuvista tullut oikein mitään. Eihän se haittaa, on kuitenkin jouluaatto. Joulusauna odottaa, keittiössä tuoksuu taivaalliselle ja kaikki tärkeät läheiset ihmiset ovat ympärillä.

Vaikka joulukalenterin jokainen luukku ei toteutunut ihan alkuperäisten suunnitelmieni mukaan, niin on sitä ollut hauskaa ja inspiroivaa tehdä. Toivottavasti myös siitä on ollut teille lukijoille iloa! Kiitos kaikista ihanista kommenteista joita olette jättäneet, ilman palautetta tämä olisi aika yksinäistä puuhaa.

Mutta nyt: Ihanaa joulua! Levätkää ja nauttikaa.


Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *