27 lemppariasua vuodelta 2013

Joulut on juhlittu, ja vähitellen sitä kaipaa jo takaisin arkielämään. Pieni tauko normikuvioista, töistä ja blogistakin teki kyllä hyvää. Ennen uuteen vuoteen siirtymistä on kiva katsoa vähän taaksepäin: mitä kuluneen vuoden aikana on tapahtunut, missä on reissailtu ja kun tyyliblogissa ollaan, niin ennenkaikkea, miten on pukeuduttu. Kokosin perinteisesti kollaasin vuoden asukuvista, tällä kertaa en ihan kaikkia asuja, vaan 27 suosikkiani. Suuri kiitos asukuvista kuuluu kuvaajilleni: siskolleni Tuoville, miehelle ja Pupulandian Jennille. Ilman teitä näiden kuvien tilalla olisi vain kasa itselaukaisimella sisätiloissa otettuja sumeita räpsyjä tai epätarkkoja peilikuvia.
Mikä asuista on suosikkisi? Huomaan, että olen edelleen hame-ja mekkotyttö, vaikka kuluneen vuoden aikana olen mielestäni käyttänyt housuja enemmän kuin koskaan. Helmoissa on vaan sitä jotain.

ps. tsekkaa myös asukoosteet vuosilta 2012 ja 2011.

Related Post

17 comments on 27 lemppariasua vuodelta 2013

 1. Suosikkini on 17! Vaikka tykkään kyllä kaikista. Olet niin sievä 🙂 Inspiroidun tyttömäisestä tyylistäsi kovasti, vaikka itse pukeudunkin vähän eri lailla.

 2. Seuraamistani bloggareista olet ainoa, jonka vuoden asukokoelmista voisin laittaa päälleni kaikki lemppareina, niin yksiin menee maku kanssasi 🙂

  Yhtä ainoaa noista ei pysty valitsemaan suosikiksi, sorry 🙂

  Hyvää Uutta Vuotta!
  Salla

 3. Sulla on niin ihana tyyli! Aivan älyttömän ihania nuo kaikki! Ja tää blogi on aivan mahtava. Tykkään kovasti ♥

 4. Katoin kaikki nuo kollaasit ja niin ihania! 2012 vuoden kollaasi oli ihan mieletön! Mulla ei oo juurikaan samallainen tyyli ku sulla mutta 2012 vuoden kollaasi kuvissa oli kaikissa jotain mikä iski!:) oikeesti arvostan tosi paljon sun idealismia että tiedät mitä vaatteelta haluat ja satsaat muutamiin perusvaatteisiin ja yhdistelet upeasti kaikkia asusteita! Hatut sopii sulle nii hyvin ja oot tosi kaunis!:)
  T. vakkarilukija ja laiska kommentoija 🙂 ps. hyvää uutta vuotta!

 5. Ehdottomasti paras (ei kysymystäkään!) niin tyylillisesti kuin kuvan kokonaisuus huomioon ottaen on 23. Ah! Se on vaan niin kaunis ja elegantti.

 6. Nää kaikki on NIIN kauniita, ah. Ehkä kesänostalgian takia nyt eniten kolahtaa 16 ja 17. Sinulla on kyllä pettämätön tyylitaju, ah.

  Ja kiitos kauniista blogistasi, ihan liian harvoin kommentoin, vaikka niin usein luen.

  Oikein oikein onnellista uutta vuotta! :–)

 7. Omat lempparini ovat asut 21 ja 22 (näkisin helposti nuo asut myös itselläni), mutta kun ajattelen sinua, niin eniten “wikkemäisiä” on asut 2 ja 3. 🙂

 8. 17, 20 ja 27 esimerkiksi!! 🙂 <3 Ihania - ja monipuolisia!! Sinä et juutu vain yhteen tyyliin.
  Mutta tiedätkö – tyylissäsi on tosi paljon 70-lukulaisuutta, myös ulkonäössäsi muutenkin <3

 9. Kaisa, kiitos! 🙂 Hauskaa, että tuo 17 näytti olevan suurimman osan kommentoijista suosikki, sama asu seikkaili myös trendi-lehden tyylihaukka-palstalla lokakuussa 😉

  iduska, kiitos! Mä inspiroiduin myös tosi monenlaisista tyyleistä, vaikka ne olisivat todella erilaisia mitä oma tyylini.

  Salla, sulla on selkeesti hyvä maku siis! 😉 En mäkään osaa valita suosikkiani noista, monesta asusta olen tykännyt eri tavalla. Onnea uudelle vuodelle! 🙂

  anonyymi, voi kiitos! Hyvää uutta vuotta sinulle <3

  Lusikka, hauskaa, olit valinnut täsmälleen samat asut kun anonyymi alempana. 🙂

  Ledna, 17 taisi ollakin suosituin 🙂

  anonyymi, kiitos ihanasta kommentista! Mä tykkään itsekin tosi paljon myös vuoden 2012 asukollaasista, siellä on vielä ehkä enemmän värikkyyttä ja monipuolisuutta mitä tämän vuoden asuissa. Tosin samat vaatteet mulla pyörii edelleenkin, mutta en yleensä kuvaa koskaan blogiin kahta samaa asua 🙂 Ihanaa vuotta 2014 sinulekin!

  Milla, voi kiitos! Hyvää uutta vuotta!

  hakari, kiitos kaunotar! Ihanaa uutta vuotta ja terveisiä sinne kauas <3

  anonyymi, tuo 23 on myös kuvana mielestäni onnistunut (väreiltään jne), siitä kiitos Pupulandiaan päin! 🙂

  Anna Sofia, kiitos itsellesi ihanasta kommentista! Mä olen itsekin laiska kommentoija, joten ymmärrän hyvin 😉 Kaunista ja mukavaa vuotta 2014!

  Suvi, kiitos! 🙂

  anonyymi, totta se on, eleetön ja yksinkertainen on kaunista. Mutta toisinaan myös more is more 😀

  Nina, mua huvitti kun luin sun vuoden asupostausta, meillä oli niin päinvastoin tää hame vs. housut-asetelma 😉 Meillä oli kuitenkin yllättävän paljon samoja elementtejä meidän asukollaaseissa! 🙂

 10. heinis, kiitos! 🙂 Mä olen kyllä 80-luvun lapsi, mutta ehkä tuossa 70-lukulaisuudessa on perää, olen aina ollut tälläinen pitkätukkainen hippi 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *