3. luukku: joulutervehdys oveen

Joulukranssini syntyi yksinkertaisesti metallilangasta, sypressinoksista ja punaisista marjoista. Siitä ei tullut kovin muhkea, vaan päinvastoin tuollainen pieni laiheliini – ja jotenkin juuri siksi niin söpö. En tiedä kuinka kauan nuo tuoreet oksat pysyvät kauniina ilman vettä, mutta kymmenessä minuutissa tekee uuden, jos tämä rapistuu rappukäytävään.

Related Post

4 comments on 3. luukku: joulutervehdys oveen

  1. anni, alkuperäinen idea oli tehdä tuosta vähän paksukaisempi, mutta innostuinkin tuosta vähän reppanan oloisesta laihasta versiosta, siinä on jotain kaunista 🙂 kiitos!

    anonyymi, tämä kävisi kyllä lucia-seppeleestäkin 😉

    lusikka, varmasti saat tehtyä, tässä ei mennyt todellakaan kauan! Rautalangasta pyöreä kehä ja oksat & marjat metallilangalla kiinni. Mä en löytänyt sellaisia valmiita sypressinoksia, niin ostin pienen kuusen josta käytin tuohon pari oksaa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *