5. luukku: jotain lämmintä ja pörröistä


Olen haaveillut koko syksyn erilaisista pörröneuleista, ja niitä nyt tuntuu olevan joka puolella tarjollakin. Kun Samujin sample salessa tuli vastaan tuollaista beigeä ihanaa pörrövillakangasta, niin ajattelin että kyllä kai sellaisen simppelimmän paidan surauttaa tuosta itsekin. Ja kun vihdoin toimeen ryhdyin, niin eipä siinä kauan mennyt kun pusero oli kasassa.

Tein puseron kaavat suurpiirteisesti toisen paidan mallista, ja lopputuloksesta tuli yksinkertainen laatikkomalli. Haaveilen vielä sellaisesta vähän väljemmästä, pitkästä pörröneuletakista. Kangasta on vielä runsaasti jäljellä, ehkä siitä syntyy vielä pörröneule jos toinenkin…


pörröpaita itse tehty
silkkipaita h&m
hattu secondhand
hame Lindex

Related Post

3 comments on 5. luukku: jotain lämmintä ja pörröistä

  1. Olet kyllä itse suloisuus! Ja Ihana neule myös. Ilo, että postaat nyt päivittäin joulukalenterin merkeissä.

  2. anonyymi, voi kiitos! Huomaa että itsekin innoissaan postailee näitä juttuja, hyvä kun tälläinen kalenteri on pakottamassa jokapäiväiseen postaamiseen 😉

    anonyymi, kiitos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *