7. luukku: myssyt


Tänne on iskenyt pieni neulomiskärpänen. Kokoajan pitää kutoa jotain, on niin rauhoittavaa puuhaa ja mukavaa kun näkee kokoajan, miten tulosta syntyy. Muhkea villapipo syntyi parissa tunnissa, toinen on tulossa jo puikoilla. Valkoisesta langasta tulee ehkä lisää pipoja, tai kaulaliina. Katsotaan.

Inspiraation pipoon sain suoraan Sara K:n vuoden takaisesta postauksesta, sieltä löytyy myös hyvät ja selkeät ohjeet. Käytin vain eri lankaa, kaksinkertaista Drops Andes:ia (65 % villaa, 35 % alpakkaa), ja pienempiä puikkoja. Ensimmäisestä piposta tulikin vähän pienempi mitä ehkä ohjeen mukaan tarkoitus oli, mutta silti ihan passelin kokoinen. Toiseen lisäsin silmukoita vähän enemmän, tarkoituksena olisi saada sellainen oikein reilu myssy.

Related Post

2 comments on 7. luukku: myssyt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *