8. luukku: kuusikossa

En taida olla ainoa, joka on ihastunut Marimekon kuusikossa-uutuuskuosiin. Veikeä ja jouluinen, mutta mustavalkoisena tyylikäskin. Stokkalla oli viime kuussa kuusikko-jutut tarjouksessa, ja tarkoituksenani oli hankkia valmis tyynynpäällinen tai pari sohvalle ilahduttamaan. Harmikseni tyynynpäälliset olivat ehtineet loppua, mutta onneksi sellaisen ompeleminen itse ei ole juttu eikä mitään. Halvemmallakin pääsi, kun kangasta sai metrin kolmellakympillä. Siitä syntyi kaksi päällistä, ja jäipä vielä kangasta hiukan ylikin ehkä johonkin toiseen projektiin.


(Pahoittelen vähän huonolaatuisia kuvia, näin harmaana päivänä minun taidoillani ja optiikalla ei paljon parempaan pysty.)

Related Post

3 comments on 8. luukku: kuusikossa

  1. kauniit kuvat on, vaikka onkin harmaata…tieukkaa tekee kuvaaminen kun ei meinaa vlo riittää taas mihinkään :/ juuri samaista oksaa kuvasin, mutten kuollaksenikaan muistanut sen kasvin nimeä 😀 pikkasen lyö tyhjää, muistatko sinä?

  2. Riikka, on kieltämättä vähän liian haastavaa, kun valoisan aika kestää vain muutaman tunnin ja tällaisina harmaina päivinä valoa ei tunnu riittävän sisälle ollenkaan :/ hankalaa on! Mä en tiedä tuon marjaoksan virallista nimeä, muistaakseni tuo on jotain brittiläistä marjaa..?

  3. Juuri tänään pohdimme ystävän kanssa tuon kuusikon jouluisuutta; tavallaan jouluinen, mutta toisaalta ei tavallaan olekaan, vaan ehkä tämä ajankohta vaan vaikuttaa sen mieltämiseen jouluiseksi… Ihana kuosi se kuitenkin on ! Etenkin voisin haalia niitä mukeja itselleni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *