9. luukku: huopapallerot

Varmaan kaikki ovat joskus elämässään tehneet pannunalusen. Ala-asteella puutöissä nikkaroiden, kässäntunnilla virkaten tai ommellen. Sopivan simppeli juttu kenen tahansa toteutettavaksi. Tämän punapalloinen rinkula voisi olla myös roikkuva joulukoriste tai ovikranssi, mutta kyllä minä tein sen ihan pannunaluseksi.

Huovuttamistyöt ovat varmaan käsityöhulluuden tai mummoutumisen pahin aste, mutta eipä tuo haittaa. Ostin punaista huovutusvillaa Tiimarista, neulahuovutin ne pallon muotoon ja käytin vielä pesukoneessa 40 asteessa vähän sileämmän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Pallot kiinnitin yhteen vahvalla langalla, rautalankaa en saanut menemään kivasti noista läpi. Inspiraation tähän antoi feel felt-tuotteet, joita myydään esim. Iittalassa.


Related Post

one comment on 9. luukku: huopapallerot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *