nam

Keveämmällä linjalla uuteen vuoteen, osa 2. Enkä tarkoita keveydellä nyt todellakaan mitään rasvattomia kevyttuotteita, vaan sellaista ihanaa keveyttä ja hyvää oloa, joka tulee silloin, kun syö hyvin ja hyvää. Tänä aamuna nautin kahden ainesosan banaanipannukakkuja chia-mansikkahillon kanssa ja raakapuuroa, johon tulee mantelimaitoa, pakastemustaherukoita-ja mustikkaa, chia-siemeniä ja maca-ja lucumajauhetta. Herkuttelua, josta saa masun täyteen ja hyvän ja kevyen olon.


Related Post

4 comments on nam

  1. anonyymi, suosittelen! 🙂

    anonyymi, ohje on yksinkertaisesti sellainen, että kaksi kanamunaa ja yksi banaani blendataan keskenään, maustetaan esim. vaniljalla ja paistetaan keskilämmöllä voissa pannulla. Helppoa kuin mikä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *