pakkaspäivän asu

Talvisin minusta tulee blogin asukuvien suhteen sellainen sunnuntaipostailija. Koska yleensä sunnuntai on se päivä, jolloin on a) aikaa, b) hyvät mahdollisuudet saada kuvaaja käyttöön valoisan aikana, c) energiaa ylipäätään raahautua ulos pakkaseen vain kuvaamaan vaatteita. Mutta asukuvat kerran viikossa, parempi kai sekin on kuin ei mitään. Kiitos näistä kuvista kuuluu Jennille, jonka kanssa olimme oikea asukuvaustehotiimi, kumpikaan ei ehtinyt jäätyä kuvatessaan tai kuvattavana ollessaan.

ps. Olen onnistunut hukkaamaan tämän talven aikana (taas) ainakin yhdet nahkahanskat, yhdet lapaset ja kaiken kukkuraksi leikkasin vahingossa reiän yhteen sormikkaaseen. Nuo viininpunaiset nahkahanskat ovat äitini, joka unohti ne meille kyläillessään täällä. Ei varmaan tarvitse kovin paljoa miettiä, että mistä tämä hukkailugeeni on peräisin..laukku Lumi accessories, saatu blogin kautta
takki Samuji
huivi ja kengät & other stories
neule ja hame secondhand

Kuvat: Jenni Rotonen / Pupulandia

Related Post

2 comments on pakkaspäivän asu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *