pakkaspäivän asusteet

Kauniisti pakattu paketti on aina ilo saada, ajattelin, kun avasin & other storiesilta tilaamaani laatikkoa. Laatikon sisältä löytyi kauniisti silkkipaperiin kääritty vaaleanpunainen kaulahuivi, nättiin paperipussiin piilotettu käsirasvatuubi ja tyylikkääseen kenkäboksiin säilötyt mustat nilkkurit. En vaivautunut tänä vuonna juurikaan kauppoihin alennusmyyntejä katsomaan, mutta tein tuon yhden tilauksen, joka osottautuikin menestykseksi. Other storiesin valikoimasta löytyy harvinaisen paljon laadukkaita materiaaleja suhteellisen edulliseen hintaan, etenkin alennusten jälkeen.

Alkusyksystä minulla ei juurikaan ollut kivoja, rentoja villapaitoja. Joulukuuhun mennessä olin kerännyt ihania, rentoja villapaitoja jo oikein sopivan määrän: eri väreissä ja malleissa. Osa oli muutaman euron kirpparilöytöjä, osa vähän arvokkaampia sijoituksia. Tuo Samujin resort-mallistosta hankittu harmaa väljä kashmirvillasekoiteneule on tämän hetken suosikkini. Koska harmaa käy kaiken kanssa, etenkin vaaleanpunaisen villahuivin. Parhaat asusteet tälläiselle kirpeälle pakkaspäivälle.


neule Samuji resort 2013
kaulaliina ja paketti & other stories
kortit Kanelimaa

Related Post

4 comments on pakkaspäivän asusteet

  1. Pieni lintu, kiitos!

    karo, käytännössä villapaitaa on testattu monesti ja huivia tänään ensimmäisen kerran – molemmat ihan superlämpimiä ja kyllä pärjää tuolla pakkasessakin 🙂

    Juuli, se onkin hyvin ihana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *