suloinen sunnuntai


Aurinko on paistanut viikon ja olen ollut suorastaan häkeltynyt tästä valon määrästä ja siitä, miten se vaikuttaa mielialaan. Valoisuus on antanut myös inspiraatiota bloggaamiseen, on helpompaa kuvailla kaikenlaista, kun valoa riittää enemmän ja pidempään.

Tänään katoin myöhäisen sunnuntaiaamiaisen kahdelle – bloggaajan kanssa elävät tietävät, ettei pöytään käydä ennen kuin muutama kuva on otettu. Haluaisin kuvata blogiin kotikuvia vähän enemmänkin, mutta ensiksi pitäisi löytää muuton yhteydessä johonkin laatikkoon hävinnyt zoomilla varustettu putki, jolla saisi tallennettua vähän laajempiakin kuvakulmia. Tämän 35mm linssin kanssa seinät tulevat aika nopeasti vastaan.Suloista sunnuntai-iltaa ja tulevaa viikkoa, murut!

Related Post

5 comments on suloinen sunnuntai

  1. Pieni lintu, voi kiitos! Ikkunalaudat on mun lempparijuttu näissä vanhoissa taloissa <3

    Kaisa, kiitos! Ja tosiaan, aamupalan väritys on kyllä tärkeää 😉 Pirteän värisestä hedelmämehusta / smoothiesta tulee hyvälle tuulelle 😀

    Roosa, kiitos!

  2. Hei!

    Osaisitko sanoa onko other strories -kengissä koot normaalit, vai kenties niukat tai väljät? Ajattelin, joskos tilaisin jotain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *