talvi tuli

Näyttäisi siltä, että se talvi tuli nyt virallisesti. Sunnuntaikävelyllä varpaat paleltuivat ja poskia kipristeli. Herätessäni nautin valoisasta asunnosta ja siitä, että harmaalle loskaisuudelle voi sanoa hyvästit. Aurinkoisia keväthankipäiviä odotellessa!

Minusta on tullut pipotyttö. Siihen ei tarvittu oikeastaan muuta kuin kaksi oikeanlaista, ihanaa pipoa: Samujin vaaleanpunainen pörröpipo ja itse tekemäni isoneuloksinen rusettiluistelupipo. Molemmat lämpimiä ja kauniita, pääni ei ole juuri tänä talvena palellut. Syksyllä alkanut neulomisinnostus on tuottanut hyvät varusteet tätä talvea varten, pipoja, lapasia ja huiveja itselle ja hiukan muillekin. Pahin kutomishimo on jo laantunut, mutta ainakin yksi kaulahuivi on vielä tulossa.. Eipä tarvitse olla kylmissään.

takki ja mekko Samuji
kengät Vagabond
huivi Cos
pipo itse tehty

Related Post

5 comments on talvi tuli

  1. Hei Wikke! Kiva asu sinulla ja pipo on kyllä hieno 🙂 . Mulla on tuo sama ihana mekko ja ajattelinkin kysyä, oletko uskaltautunut pesemään sitä vesipesussa? Pelkään, jos kutistuu sitten kauheasti. – Maria

  2. Pieni lintu, kiitos! 🙂

    Maria, mä en ole vielä pessyt tuota mekkoa kertaakaan, toistaiseksi olen pärjännyt tuuletuksella. Mä en usko että se kutistuu, vaikka mekossa onkin villaa, mutta enemmän ehkä pelkäisin joidenkin ompeleiden puolesta.. mutta ehkä uskaltaisin hellävaraisella villanpesuohjelmalla kokeilla 🙂

    Rillirousku, kiitos kaunis!

    Kaisa, voi kiitos 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *