vuoden ensimmäinen

Ihana vuosi 2013 takana, uusi, todennäköisesti vieläkin ihanampi ja ihmeellisempi vuosi edessä. Helppoa hymyillä. Luvassa on kaikkea uutta ja jännittävää, paljon varmasti sellaistakin mistä ei minulla ole vielä mitään hajua, kutkuttavaa. En ole koskaan tehnyt mitään konkreettisia uudenvuodenlupauksia, enkä osaa sellaisia nytkään tehdä, kevein ja raikkain ajatuksin mennään kohti tulevaa.


Tammikuu on alkanut varsin harmaana ja hyvin lumettomana, mutta se ei oikeastaan haittaa. Korkokengät pitävät kuivasta asfaltista ja paukkupakkasilla en pärjäisi pelkästään ohuehkolla pörrötakilla. Raikkaus on mielessä pukeutumisenkin suhteen, syvät ja tummat sävyt eivät innosta enää, nyt mennään jo kohti kevättä.


takki itse tehty
farkut Cos
kengät Acne
laukku Samuji
pooloneule kirpputorilta
sormikkaat h&m

Kiitos kuvista Nina!

Related Post

5 comments on vuoden ensimmäinen

  1. Kaunis takki.

    Itse kävin ostamassa tänään tekoturkista ja tarkoitus olisi tehdä takki siitä. Ihan kun ei takkeja olisi kesken tuossa pöydällä tarpeeksi 🙂

    Oikein mahtavaa uutta vuotta!!

  2. Nelli, kuulostaapa hyvältä tuo tekoturkistakin suunnitelma 🙂 Ihanaa uutta vuotta myös sinulle!

    Nina, kiitos ihanalle kuvaajalle <3

  3. Takkisi on kaunis! Minulla siintää ajatuksissa neulottu jakku, jossa olisi vähän tätä samaa tyyliä, ehkä kuitenkin silleen “isompi” eli pidempi ja paksumpi. Tässä ideoidenkeräysvaiheessa on hyvä saada mahdollisimman monta ärsykettä, joista sitten lopputulos joskus jäsentyy.

  4. Tanja, ihanalta kuulostaa tuo sinunkin suunnitelma! Ja se on juuri noin, kun ideointivaihe on päällä niin mä ainakin yritän etsiä mahdollisimman monenlaista inspiraatiota, että muodostuu se kuva juuri sellaisesta lopputuloksesta millaisen itse haluaa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *