ihana maanantai


Maanantaikin voi olla ihana päivä – silloin jos se on vapaapäivä ja sen aloittaa syömällä aamiaista sängyssä. Talviloma tuli hyvään saumaan, viikon aikana ehtii hyvin kerätä akkuja kiireistä kevättä varten. Ehdinpä tehdä pari pientä reissuakin, ensin siskon kanssa lyhyt piipahdus Tukholmaan ja viikonlopuksi pohjoiseen juhlimaan ystävän häitä.

Aamupalaani kuuluu oikeastaan aina jonkinlainen smoothie ja kahvi. Tänään myös pieniä leipäsiä, joita eilen leivoin Kiitos hyvää-blogin ohjeella. Piti tulla sämpylöitä, mutta tuli tuollaisia littanoita. Onneksi maku on ihan loistava, erityisen loistava kotitekoisen omenahillon kera, jonka ihana Jenni toi eilen tuliaisena täällä vieraillessaan. Jenni kirjoitti eilisestä brunssista ihanasti blogiinsa, kannattaa käydä katsomassa – kiitos Jennille ja muillekin brunssivieraille, ja tervetuloa taas uudestaan pian!


Related Post

5 comments on ihana maanantai

  1. venla, kiitos ja sitä samaa! 🙂

    Hannamari, kiitos hirveästi ja ihana kun löysit tänne! Mä olen lukenut sun lilyn puolella ja nyt joliessa, olen saanut sieltä paljon inspiraatiota ja ihania resepti-ideoita 🙂

  2. hei!

    mistäköhän tuo appelsiinimehua sisältävä juomalasi on hankittu? sen yksinkertainen muoto miellyttää silmää kovasti.

    kiitos ihanasta blogista! xx

  3. anonyymi, kiitos itsellesi! Tuo juomalasi on Harri Koskisen Arabialle suunnitelemaa vanhaa oma-sarjaa, jota ei siis enää valmisteta. Saimme aikoinaan noita laseja 6kpl lahjaksi, ovat kyllä kestäviä ja yksinkertaisen kauniita, ei haittaisi itseänikään löytää muutama lisää 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *