kesä keskellä talveaEn taida olla ainoa joka haaveilee tällä hetkellä äkkilähdöstä lämpimään, johonkin edes hiukan aurinkoisempaan paikkaan, jossa tiet olisivat kuivat ja taivas sininen. Olen kyllä katsonut lentoja ja tutkaillut äkkilähtömahdollisuuksia, mutta kalenterin puolesta tämä kevät ei oikein anna mahdollisuutta viikon irtiottoon. Ehkä joku päiväreissu Tukholmaan voi olla realistinen, ilman että työ-ja opiskelukuviot kärsisivät suuremmin. Kiireisen tai rahattoman on nautittava lähialueen tarjoamista mahdollisuuksista.

Yksi niistä mahdollisuuksista, oikein ihana sellainen, on Helsingin talvipuutarha. Kesä keskellä talvea, lyhyen ratikkamatkan päässä. Rauhallinen tunnelma, kauniita kasveja ja paljon istumapaikkoja ja pöytäryhmiä rentoutumista tai eväsretkeä varten. Kaikkein harmaimman ja loskaisimman päivän varma piristäjä, ei tarvitse kauaa kierrellä tai istua paikoillaan kun olo kohenee ja kevenee jo huimasti. Suosittelen.Helsingin talvipuutarha, Hammarskjöldintie 1

Related Post

2 comments on kesä keskellä talvea

  1. Ihanat kuvat! Talvipuutarha on kyllä paratiisi. Siellä tulee välittömästi onnellisuusolo, jos se välillä on kateissa ja auttaa kyllä pahimpaan kaukokuumeeseen. 🙂

  2. Saija, mä uskon että tulee vierailtua tuolla nyt useampaankin otteeseen! Nimittäin tuo harmaa sateinen loskasää ei hirveästi piristä, kun haluaisi rentoutua kiireiden keskellä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *