kevättä ilmassa


Tuntuu, kuin Helsinkiin olisi tullut kevät: auringonpaiste, kuivat kadut, skeittaajat musiikkitalon edessä ja tavallista enemmän hymyilevät ihmiset ovat nyt ainakin aika selkeitä merkkejä. Fiilis on samanlainen kuin viime vuonna huhtikuussa, voiko kevät tosiaan tulla pari kuukautta etuajassa? Ostin tuoreita tulppaaneja ja aloitin hiljalleen olohuoneen ikkunoiden pesuprojektin, jotta valo pääsisi tulvimaan sisällekin.

Ikkunalaudalle kerääntyy melkein kuin vahingossa kaikkea pastellisen suloista tavaraa. Ehkä vähän höpsöä, mutta en välitä. Laduréen macaronit ovat jo hävinneet parempiin suihin, mutta vaaleanpunainen boxi jäi osaksi laatikkokokoelmaani, joka koostuu lähinnä Hayn laatikoista ja muutamista korurasioista. Tuo mintunvihreä on itseasiassa tulitikkurasia, jossa on oikein pitkiä tulitikkuja – muihin laatikoihin säilön koruja, pinnejä ja muuta tärkeää pikkutavaraa, joka muuten ajelehtisi ympäriinsä.


Related Post

3 comments on kevättä ilmassa

  1. Ihanan keväisiä kuvia! Täälläkin melkein paistaa aurinko. En kyllä voi kuvitella erästä pesemässä ikkunoita… Anteeksi vain! 😉 t. Ervastinkylän emäntä

  2. Em, äläpä mitään, heräsin kasin jälkeen ihan itsestään ja aloin pestä ikkunoita, kun olivat niin häiritsevän likaiset 🙂 Jäi kyllä vielä aika paljon pestävää. Ei haittais kyllä yhtään vaikka kevät tulisi jo nyt, eikä lunta enää ollenkaan!

  3. Ihana varsinkin eka kuva! Jäin kattoon että miten on niin raikas kuva niin se taitaa olla nuo ikkunat joista näkee ihmeellisen kirkkaasti ulos (koska omista näkee “vähän” huonommin)! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *