Kevennys

Hius lyhenee, olo kevenee. Tässä on nyt jo 25 vuotta on menty sillä linjalla että oma väri paras väri ja pitkä tukka on kiva. Mitäpä tuota muuttamaan, ellei huikeempii idiksii tuu esiin. Ei kyllä ehkä haittaisi kokeilla vaikka sellaista pitkää polkkaa, hiukset saisi vielä kiinni mutta ilme olisi varmaan aika erilainen.. Mutta nyt tuntuu hyvältä näin, pitkätukkaisena hippinä.


lempparivillapaita Samuji

Related Post

7 comments on Kevennys

 1. Hurmaavia kuvia! <3 Mulla on pahemman luokan hiuskriisi, kun hiukset on kans aina olleet alaselkään asti ja oman väriset. Näitä kuvia katsellessa alkaa kumartui houkutella tuo lyhyempi pituus, sun hiukset on niin paksut, kiiltävät ja terveen näköiset!

 2. Hanne, voi kiitos! mullakin oli aikoinaan vyötäisille hiukset, jälkikäteen kateltuna ne näyttää aina upeilta mutta loppupeleissä niiden kanssa eläminen oli välillä aika haasteellista 🙂 Vähän lyhyemmän tukan kanssa on helpompaa ja tukkaa on kivempi pitää auki, mutta ovathan superpitkät hiukset upeat!

  miija, kiitos! 🙂

 3. Moi, ihana blogi sinulla, tykkään tästä kovin! Ekaa kertaa kommentoin, vaikka olenkin vakkarilukija 🙂 kiitos ihanasta blogista, joka viihdyttää!!
  Olisin halunnut kysyä hiuksistasi, miten muuten hoidat niitä, mitä shampoita käytät jne? Tee meille “hiuspostaus”
  🙂
  Iloista kevättä sinulle ja paljon aurinkoa toivottaen
  JM

 4. Moi, ihana blogi sinulla, tykkään tästä kovin! Ekaa kertaa kommentoin, vaikka olenkin vakkarilukija 🙂 kiitos ihanasta blogista, joka viihdyttää!!
  Olisin halunnut kysyä hiuksistasi, miten muuten hoidat niitä, mitä shampoita käytät jne? Tee meille “hiuspostaus”
  🙂
  Iloista kevättä sinulle ja paljon aurinkoa toivottaen
  JM

 5. Tytti, kiitos ja itse olet ihana! 🙂

  JM, kiitos, ihana kun kommentoit! Mukava kuulla jotain teistä lukijoista 😉 Laitan tuo hiuspostausidea korvan taakse, vaikka en tiedä onko mulla mitään kovin erikoista sanottavaa siitä. Mutta jos tosiaan kiinnostaa ne ihan perustuotteet, niin ehkä sellaisen postauksen voisi tehdä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *