laajempaa kuvaa

Kohta tulee puoli vuotta täyteen täällä uudessa kodissa, sitä ennen saatiin loput taulut ja hyllyt seinille. Valkoisisssa tyhjissä seinissä on kyllä jotain viehättävää, mutta kyllä nyt tuntuu paljon kotoisammalta. Takassa ei saa edelleenkään polttaa tulta, mutta kasa kynttilöitä uuninluukulla ajaa lähes saman asian. Hyvin täällä viihdytään, oikeastaan paremmin en osaisi kuvitella viihtyväni. Toivottavasti meillä olisi mahdollisuus asua täällä mahdollisimman pitkään.

Vaihdoin kameraan vaihteeksi laajakulmaisemman linssin, kätevää tällaista pienempää kämppää kuvatessa, vaikkei luonnonvalo ollutkaan tänään puolellani. Nyt jääkiekon pariin, pidetään peukkuja Suomelle…Related Post

10 comments on laajempaa kuvaa

 1. Ihana koti. 🙂 Olen jonkin aikaa jo blogiasi lukenut, mutta ei ole tullut kommentoitua. Pidän tosi paljon tyylistäsi sekä pukeutumisessa että sisustuksessa, ja esimerkiksi joulukalenteri oli tosi inspiroiva. Kiitos! 🙂

 2. JohannaL, kiitos!

  Pieni lintu, takka kyllä piristää, sitä ei voi sanoa tylsäksi! Kiitos 🙂

  Piia, niin se on 🙂 kiitos!

  Lusikka, tervetuloa vaan, ainakin kylään 😉

  Niina, kiitos! Tykätään tästä kyllä tosipaljon 🙂

  anonyymi, ihana kuulla! Etenkin tuo että olet tykännyt joulukalenterista – joulunalusaika on aina aika kiireinen ja kalenterin pitämiseässä on oma vaivansa, mutta kyllä se vain palkitsee jos joku on saanut siitä inspiraatiota 🙂 Kiitos!

 3. Niin kaunis koti! Olen vähän surullinen, että oma opiskelijakämppä on täynnä kulahtaneita muiden vanhoja huonekaluja. Ehkä joskus vielä saa kauniin kodin. 🙂

 4. Anne, voi ihanaa kun sanot noin <3

  Anniina, meillä monet kalusteet on kierrätyskeskuksesta hankittuja tai osittain itsetehtyjä/tuunattuja: esim. tässä postauksessa ainakin sohva, nojatuoli, rahi ja keittiön pöytä. Että hienon ei tarvitse välttämättä olla kovin arvokasta 🙂 Mutta aikoinaan itsekin opiskelijakämpässä asuneena ymmärrän sun harmin, mutta kyllä varmasti löydät sinäkin sen unelmiesi kodin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *