matkavarusteet


Reissukuteissa. Matkallehan kannattaa valita sellaisia luottokamoja, vaatteita joissa viihtyy ja kengät joilla jaksaa tepastella koko päivän. Siispä mukava collegepusero ja matalat nilkkurit. Tukka harvoin pysyy nättinä koko päivää kaupungilla viilettäessä, silloin hattu tai pipo pelastaa. Olen käyttänyt viime aikoina taas paljon hattuja, näyttää menevän vähän kausiluontoisesti.

Lumin pikkulaukku on ainakin luottokaverini kaikilla reissuilla. Sinne mahtuu sopivasti kukkaro, aifouni, huuli-ja käsirasvat ja muut välttämättömät. Mun vaihtoehto passipussille, tosin tätä en piilottaisi paidan alle – antaa näkyä vaan.

takki, mekko ja laukku secondhand
kengät Ten Points
laukku Lumi accessories
college Samuji

Related Post

3 comments on matkavarusteet

  1. Missä kannat kameraasi? 🙂
    Kiinnostais vaan tietää kun itsellä monesti ongelmia. Vai onko sulla järkkäriä vai mikä kamera? 🙂

  2. Milja, no se onkin vähän ongelmallinen juttu: yleensä kun kamera on mukana niin on vähän isompi laukkukin. Mulla on kyllä kameralaukku mutta ei kovin tyylikäs sellainen. Nyt reissussa oli siis myös Samujin tori ja kamera kulki siellä. Tarvisin kyllä jonkun kauniin kameralaukun järkkäriä varten 🙂 ja kiitos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *