simple & beautiful

Käytän hyvin vähän koruja, enkä juuri niitä itselleni paljoa hankikkaan. Nyt olen kuitenkin pidempään aikaan kaivannut yksinkertaisia ja kauniita, mielellään kullanvärisiä koruja tai sormuksia, joista en kuitenkaan joutuisi maksamaan itseäni kipeäksi. Siispä ilahduin suuresti tästä Lara Melchiorin &other storiesille suunnittelemasta korumallistosta – siroja, kauniita ja herkkiä koruja, juuri sellaista millaisia olen etsinytkin. Hunajakennosormus ja marmorikivi-kaulakoru ovat tuota yhteistyömallistoa, käsikoru ihan perusmallistosta, mutta sopii hyvin joukkoon.

Näin Lara Melchior itse kuvailee:
“Jewellery shouldn’t steal a woman’s thunder, it’s meant to make her look even more beautiful.”


korut &other stories

Related Post

6 comments on simple & beautiful

  1. Ainakin viimeksi kun katsoin, ko firma ilmoitti korujen valmistusaineeksi vain “metal”. Olisi kiva tietää vähän tarkemmin.

  2. anonyymi, käsitin että materiaalina noissa yhteistyömalliston koruissa on hopeaa, kullattua hopeaa ja puolijaloja luonnonkiviä. Sterling-hopeassa on siis kai yli 90% hopeaa ja loput kuparia.

    “working with sterling silver, gold plating and semi-precious stones, the Paris-based designer created each piece by hand, providing the magic touch that defines her delicate aesthetic.”

  3. anonyymi, oi se oli myös ihana! Mä olen viihtynyt nyt joka päivä noissa koruissa, vaikka normaalisti en tosiaan juuri koruja käytä 🙂

  4. anonyymi, mulla on vain kihlasormus, jota käytän kyllä, mutta päivittäisessä käytössä en oikein osaa tai aina edes voi sormuksia pitää. Tiedän kyllä että monille kihla/vihkisormukset ovat sellaisia että eivät ota niitä koskaan, edes yöksi pois, mutta itse en kuulu niihin 🙂 Nyt olen pitänyt tuota hunajakennosormusta kihlasormuksen paikalla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *