terveisiä Tukholmasta

Edellisestä Tukholmanmatkasta oli yllättäen kulunut jo kaksi vuotta. Ja taas ihmettelin, että miksi en käy useammin – niin paljon kauniita rakennuksia, ihania kahviloita ja suloisia putiikkeja. Matkaseuralaisellani ja minulla oli onneksi hyvin samanlaiset kiinnostuksen kohteet ja toiveet reissun suhteen, eikä kumpaakaan haitannut jos toinen halusi jäädä kuvaamaan jotain kadunkulmaa tai kukkakaupan edustaa. Majoitumme Söderissä pienessä kivassa asunnossa ja kiertelimme lähialuetta sieltä käsin pyrkien joka kerta käyttämään eri reittiä. Vähän seikkailuhenkeä nääs. Löytyi suhteellisen tutusta kaupungista monta uutta kulmaa ja kiinnostavaa paikkaa.

Hassua oli se, että eilinen päivä oli Tukholmassa todella leuto, aurinko näyttäytyi aamulla eikä lunta ollut missään. Joistain istutuspenkeistä nousi jo kukkasipuleiden nuppuja esiin, sään puolesta fiilis oli kuin huhtikuussa. Ehdin jo fiilistellä useampaan otteeseen kevätsäätä, mutta yhdessä yössä maisema muuttuikin valkoiseksi, palattiin keväästä talveen.Related Post

4 comments on terveisiä Tukholmasta

  1. I would like so much to live there! Sorry for my english… I love your blog, even if I understand… nothing 🙁 (I come from France). Always a pleasure to see your pictures.

  2. Hi, thanks for your comment, nice to hear that you like my pictures! I'm planning to write english translations on every post, so it would be easier for you (and other readers who doesn't speak finnish) to understand 🙂

  3. It would be so great… You needn't to translate everything, but just a few words, so that we could see what you've in mind when you post your pictures. You seems to like the snow (so am I, but in Paris there is not often!), don't you? Always happy to see your wonderful world… and the little dog. Oh my God! I would like so much to take him in my arms (mine is to big!). See you.

  4. It would be so great… You needn't to translate everything, but just a few words, so that we could see what you've in mind when you post your pictures. You seems to like the snow (so am I, but in Paris there is not often!), don't you? Always happy to see your wonderful world… and the little dog. Oh my God! I would like so much to take him in my arms (mine is to big!). See you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *