paranemisiin


Pääsihän se pikku flunssa iskemään. Onneksi toipumisessa auttavat suuren suuri korvapuusti, kuppi kuumaa ja suloinen karvapallero, joka piristää harmaimmankin päivän. Vaikka eilinen räntäsade veti ehkä hetkellisesti omia suupieliäni alaspäin, niin Milon lumessa ilakointia seuraillessa ei voinut kauaa näyttää hapanta naamaa. Jos muuta hyvää puolta pitää tästä säästä hakea, niin paremmalla fiiliksellä voi pysytellä nyt suosiolla sisätiloissa ja parannella itseään.

Ja Kinfolkin uusin koti-teemainen numero, ihan mainiota luettavaa. Suosittelen.


Ihanaa sunnuntaita, ei anneta pienen takatalven masentaa. Nyt on kevät, tämä on vain yksi vaihe kesää kohden mentäessä.

Related Post

4 comments on paranemisiin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *