spring is flyingKyllä meitä taas hemmotellaan, ei voi oikein muuta sanoa. Aurinkoa aamuheräämisestä iltaseiskaan, muuta en tällä hetkellä kaipaa. Pajunkissojen poimimisreissulla tuli vastaan leskenlehtiä, lähipuiston pensaissa näkyy jo vihreitä silmuja. Ei tarvita kuin yksi tällainen päivä, niin jaksaa taas vähän rankemmankin työ-ja opiskeluviikon. Kuukauden päästä on kuitenkin vappu ja kahden kuukauden päästä alkaa kesäloman tapainen. Pitkä talvi alkaa kohta olla takanapäin, hurraa!


Ihanaa sunnuntai-iltaa & alkavaa viikkoa!

Related Post

2 comments on spring is flying

  1. Venla, hehee! Ei kyllä käy kateeksi, mä tykkään keväästä. Hiihtokelit jäi kyllä täällä tänä vuonna vähälle, vaikka T oikein toi suksetkin Oulusta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *