freesenkadulla

Etu-Töölöön Freesenkadulle avautui viime syyskuussa mielenkiintoinen uusi kahvila, Freese Coffee Co. Muistan lukeneeni uudesta kahvinystävien paikasta lehdestä, ja tarkoitukseni oli mennä maistelemaan kahvia heti avajaisiin, mutta jostain syystä ehti kulua melkein puoli vuotta ennen kuin pääsin paikan päälle.

Ja olihan se ihana pieni paikka, kaiken hehkutuksen arvoinen. Maistelin kahta erilaista Frespressoa, eli espressokoneella tehtyä suodatinkahvia, jotka tarjoiltiin lasisista karahveista. Yleensä juon kahvini aina maidolla, mutta näitä joi mielelläään ilman maitoakin.

Ensi kerralla menen Freesenkadulle brunssille, sillä välillä silmäilin vieruskaverin brunssiherkkuja vähän kateellisella silmällä – esimerkiksi nuo avokadoleivät näyttivät superherkullisilta.

Freese Coffee Co.
Freesenkatu 5
avoinna la-su 10-18

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *