into the blue


pusero Arela (saatu blogin kautta), hame Lindex, kengät H&M, laukku Lumi, aurinkolasit Monki

Arela on yksi niistä suomalaisista vaatemerkeistä, joita olen aina ihaillut: viimeisen päälle laadukkaat materiaalit, yksinkertaisen kaunis design, sellaisesta minä pidän. Siksipä ilahduinkin kovasti kun Arelalta kysyttiin että haluaisinko tehdä yhteistyötä heidän kanssaan – tottakai, kun kyseessä on kotimainen merkki joiden tuotteista tykkään kovasti.

Pääosin kashmirvaatteistaan tunnettu Arela on tehnyt tänä keväänä cotton-malliston, johon kuuluu mutkattomia puuvillavaatteita eri väreissä. Sain valita mallistosta itselleni jotain mieluisaa, ja päädyin näissä kuvissa esiintyvään love-plyysipuseroon harmaana ja vaaleansinisenä. Vaaleansininen onkin yksi tämään kevään lempiväreistäni (toinen on tietenkin vaaleanpunainen), eikä minua haittaa pukeutua pastellinsinisiin sävyihin vaikka päästä varpaisiin. Love-paidassa on juuri sellainen malli, joka toimii kivasti lähes kaikkien alaosien kanssa ja on päälläkin ihanan pehmeä ja rento. Nimensä mukainen, rakkauspaita.


Mutta arvatkaas mitä! Joku teistä lukijoistani saa myös omakseen jonkun puuvillamalliston tuotteen. Arvontaa varten täytyy vain käydä valitsemassa suosikkituotteensa mallistosta Arelan sivuilta ja jättää kommenttilootaan viesti, tarkemmat ohjeet vielä alempana. Jos ei jaksa odottaa arvonnan tuloksia, niin Arelan nettikaupassa on ilmaiset postikulut kaikkiin toimituksiin 13.4 asti. Arelalla on myös putiikit sekä Helsingissä että Tampereella, joten siellä asuvat voivat käydä tutustumassa uutuuksiin ihan paikan päällä.

Näin osallistut arvontaan:

 1. Valitse Arelan verkkokaupasta suosikkituotteesi puuvillamallistosta, ja kerro se kommentissa. Jätä myös sähköpostiosoitteesi!

2. Jos haluat lisämahdollisuuden voittaa, käy tykkäämässä Arelan facebook-sivusta
tai tilaa Arelan uutiskirje – mainitse tästä myös kommentissasi.

3. Voittaja arvotaan kommentoineista 14.4 klo 22. Palkinto postitetaan voittajalle, tai halutessaan voittaja voi noutaa palkintonsa Arelan Helsingin tai Tampereen liikkeestä.

Arpaonnea!

112 comments on into the blue

  1. Suosikkini puuvillamallistosta on Love sweatshirt harmaana. -Helena

    hesiki(at)luukku.com

  2. Miten multa onkin mennyt tällainen mallisto kokonaan ohi..?! Facebook ei ilmeisesti aina näytä uutisvirrassa kaikkea, pöh. Tykkään siis Arelasta Fb:ssä ja lemppariksi mallistosta nousi Rauni-housut mustana. 🙂

    jose (miuku) ajastaika.com

  3. Oioi, olen ihastellut Arelan puuvillamalliston kuvia FB:ssä, jossa olen siis Arelasta tykännyt. Olen suunnitellut iihanan Jules-paidan sovittamista harmaana, mutta en ole vielä ehtinyt liikkeeseen asti. Jos kerrakin onni suosisi! Minulla on yksi Arelan kasmirneule ja olen suunnitellut ostavani niitä lisääkin, kun ovat niin kauniita ja laadukkaita!

  4. Rauni-housut mustana ois aika ihanat! Tykkäsin myös fb:ssa. 🙂
    ankaunisto at gmail.com

  5. Ai että! Valitsisin saman vauvansinisen love -paidan kuin sinäkin. Tykkään myöskin Arelasta facebookissa.

  6. Hey!

    Apua mikä valinnan vaikeus! Päädyin kuitenkin klassiseen valintaan: suosikkini Cotton-mallistosta on Love Sweatshirt harmaana.

    Ja tykkään Arelasta myös facebookissa 🙂

    lausalonen@gmail.com

  7. Olen pidempään jo ollut innoissaan Arelan uudistumisesta. Tämä uusi aluevaltaus on ihan tosi mahtava juttu myös! Ehdoton suokkarini näistä on Love Sweatshirt harmaana. Mulle mulle! Ps. Tykkäilen jo Arelasta Facebookissa ja nyt tilasin myös uutiskirjeen. 🙂 munkkis[at]yahoo.com

  8. Ai ai ai, voi mikä arvonta! Juuri nämä tuotteet ovat kummitelleet mieleni sopukoissa viime päivät, olisipa onnnenpotku jos tärppäisi! Mallistosta suosikit ovat Harmaat Raunit ja Musta Love. Jälkimmäiseksi mainittu kaikkein lempparein!

    hannakatariina (at) hannakatariina.com

  9. Harmaa Love swetari on suosikkini! Näyttää niin ihanan pehmeälle!
    sannamiettinen(at)luukku.com

  10. Love sweatshirt pinkkinä olisi mukavan pirtsakka. Arelan fb-sivu tykättynä!

    anelina (at) suomi24.fi

  11. Hei!

    <3 Ehdoton suosikki on "JULES BUTTON-UP" Niiiiiin hieno! Harmaana tietenkin :)))

    <3 Tykkään facebookista!

    <3 Tilasin uutiskirjeenkin!

    <3 voi arpaonni, suosi minua!

    <3 juuliablo@gmail.com

  12. Oi, miten ihanan näköinen mallisto. Miten minunkaan FB-virrassani tama ei ole tämä mallisto tullut vastaan, vaikka Arelasta tykkäänkin, kummallista. Mutta siis: puuvillamallistosta suosikiksi nousee Jules button up-paita vaaleansinisenä. Aivan ihana boyfriend-malli! Ja muutenkin koko mallisto saa kyllä näkemään sydämiä. 🙂

    onnikantuomat(ät)gmail.com

  13. Arela kuuluu suosikkibrändeihini, mutta tähän mallistoon en ole vielä ehtinyt tutustua. Musta Love olisi oikein monikäyttöinen vaatekappale. Kuulun Arelan FB-tykkääjiin.

  14. Arela kuuluu suosikkeihini, mutta tämä mallisto ei ole minulle vielä tuttu. Musta Love olisi erittäin monikäyttöinen vaatekappale. Kuulun myös Arelan FB-tykkääjiin.

  15. Valitsisin juuri tuon ylläsi olevan vaaleansinisen love-paidan. Lempipaitani oli joskus vanha nanson plyysipaita, eikä vastaavaa ihanan pehmoista paitaa ole sen jälkeen tullut vastaan. Siksi olisi mukavaa tutustua tähän kotimaiseen uutuuteen. Lisäksi sininen on lempivärini.

    lightbluepanda(@)hotmail.com

  16. Ihanaa, kun Arelassa löydetään tällaisia uusia polkuja! Mahtava lisä kashmirtuotteiden rinnalle 🙂 Suosikkini tästä uudesta mallistosta on tuo Love-kollari harmaana.

  17. Kyllä se on munkin lemppari tuo Love-paita ja harmaana tietty. Aiemmin olen jo suunnitellut tuon paidan hankkimista ja kuikuillut sitä fb-sivujen kautta (tykkään), mutta koitetaan nyt ensin tätä kautta. 😀

    aino.stromberg(a)gmail.com

  18. Ihanaa, kun Arelassa lähdetään tutkimaan uusia polkuja! Mahtava lisä kashmirtuotteiden rinnalle 🙂 Suosikkini uudesta mallistosta on Love-kollari harmaana.

  19. Harmaa Love-svetari täydentäisi vaatekaappiani hyvin 🙂 maaret_tiensuu(at)hotmail.com

  20. Rauni-housut mustana on mun suosikit. Tykkään jo Fb:ssä ja meinaan nyt tilata uutiskirjeenkin.

    Liisa (liisamak@gmail.com)

  21. Kävin juuri viikko takaperin hiplailemassa noita puuvillapaitoja Arelan myymälässä, ovat kyllä aivan ihania! Opiskelijabudjetti tosin tuli vastaan 😀 Tuo Love-paita harmaana olisi kyllä täydellinen, juuri sellainen on ostoslistallakin.

    Kävin tykkäilemässä Arelasta facebookissa!:) reetta.mikkola(at)hotmail.com

  22. Lempparini on Jules button-up harmaana. Tykkäsin heistä myös facebookissa:)

    janniina.heinonen (at) gmail.com

  23. Jules Button-Up -pusero mustana on ehdoton suosikkini ja sen näkisin mielelläni vaatekaapissani.

    -heisi
    ceran(at)luukku.com

  24. Päälläsi oleva pusero on paras. Näytät muuten kuvissa ihan Cambridgen herttuattarelta! os. kissa_matroskin ät yahoo.com

  25. Jules button-up paita harmaana ♥ En ymmärrä miten joku vaate voi näyttää noin pehmoselta! Meni heti haavelistan kärkisijoille,joten jos en tästä voita niin paita on odottamassa haaveissani “sitten kun mulla on rahakas työpaikka” – aikaa 😀 Ja Arelan fb-sivusta tykkään,kukapa vois olla tykkäämättä?

    karotikka@gmail.com

  26. Voi miten ihana arvonta, nyt on kyllä aivan pakko osallistua! 🙂

    Tykkään siitä Love Sweatshirt paidasta mustana. Ihanan näköinen toi sininen sun päällä, muutenkin tosi ihana asu sulla päällä. Olet myös todella kaunis! 🙂

    roosajulia96@hotmail.com

  27. Ihanaa, Wikke, tämä kisa blogissassasi!

    Vaikka kuinka kevät ja kevyet värit ja tunnelmat onkin tulossa, päädyn Love Sweatshirt – paitaan mustana. Aiemmin pukeuduin miltei aina mustaan, sittemmin tullut pitkä pehmeiden värien aika, mutta nyt haluaisin kaappiin muutaman oikeasti laadukkaan mustan paidan, joka sopii ihan kaiken kanssa. Toisaalta, niin sopisi myös harmaa…hmm. Musta tai harmaa -luottaisin sun makuun ja sinä saisit päättää 🙂 -SallaH

  28. Pähkäilin pitkään tuon vaaleansinisen Loven ja mustien Rauni-housujen välillä, mutta housut vievät suosikkikisassa voiton. Tilasin myös Arelan uutiskirjeen, joten tupla-arpa mulle. 🙂

    – Tossu
    anariana89(at)hotmail.com

  29. Ehdoton suosikkini on Jules button-up-paita harmaana! Ihan mahtava, rento työpaita.

    Tykkään Arelasta facebookissa.
    fee- at happybeetle.net

  30. Voi, kunpa arpaonni suosisi..! Love sweatshirt on todellakin rakkauspaita, tuollaisen laadukkaan perusvaatteen haluaisin kaappiini. Harmaana. t.kainulainen at gmail.com

  31. Kyllä suosikkini on love sweatshirt harmaana.
    Tilaan uutiskirjeen joten kahdella mukana.
    Pikkulikat3(at)gmail.com

  32. Voi vitsi, oispa ihana jos osuis kohdalle – oon just tuota love-sweatshirttia ihastellut! Oon Arelan pitkäaikainen diggailija.
    Lempparini taitaa olla musta, tuo tyylikkyyden huippu (vaikka harmaakin houkuttelee). Mutta musta se vaan on niin elegantti ja ikuinen jne.

    sara@practicaliti.es

  33. Pidän eniten Love Sweatshirtistä harmaana. Kaunis harmaan sävy tuossa!

    Olen Arelan uutiskirjeen tilaaja.

    rismira at gmail.com

  34. Ihan mahtava asu, tuli niin keväinen olo! Paita on ainakin sinun päälläsi niin hieno, että ottaisin mielelläni saman Love-paidan harmaana. Babysiniseen olen liian nössö… Käytänpä tilaisuuden hyväkseni samalla ja totean, että ihastuttava blogi sinulla!
    Olen useasti käynyt ihastelemassa Arelan tuotteita nettikaupassa, mutta vaatetasolla en ole vielä tutustunut, ehkäpä nyt vihdoin…
    taina.kotti@hotmail.com

  35. Love-paita vaaleansinisenä olisi juuri sopiva tähän kevääseen! Arelan vaatteet on kyllä ihastuttavia – laadukkaita ja klassisia. Siksipä pieni tällainen lisä vaatekaappiin ei olisi yhtään hassumpi. 🙂 Tykkäsin heistä myös facebookissa.

    paivikaartinen(ät)gmail.com

  36. Oi mikä ihana asu! Kävin tykkäämässä heti Arelasta, omasta kaapistani löytyykin superpehmeä kashmirmekko. Nyt siellä oli tilaa tälle samaiselle siniselle Lovelle, se on minunkin suosikkini 🙂
    sonja.kivela(at)gmail.com

  37. Valitsisin tuon samaisen kauniisti laskeutuvan Love Swearshirtin vaaleansinisenä. Ihanan raikas sävy! Tykkään myös Facebookissa.

    (meriullasofia(ät)gmail.com)

  38. Olen jo pitkään etsinyt täydellistä sweatshirt-tyylistä yläosaa ja nyt luulen löytäneeni sen harmaan Love Sweatshirtin muodossa. Ihana!

    miia.pikkumaki(at)gmail.com

  39. Olen pitkään etsinyt täydellistä sweatshirt-tyylistä yläosaa, ja luulen nyt löytäneeni sen harmaan Love Sweatshirtin muodossa. Ihana!

    miia.pikkumaki(at)gmail.com

  40. Love sweatshirt pinkkinä on suosikkini ja tykkäsin myös Arelasta facebookissa! En ollut kuullukaan merkistä aiemmin, mukava uusi tuttavuus siis 🙂

    hhongist(at)gmail.com

  41. Törkeen ihana asu! :–)

    Jules button-up vaaleansinisenä tai mustana olis ihana!
    Tykätty nyt myös heidän uudesta facebook-sivusta! En ookkaan aikasemmin tajunnut tykätä 😀 Vanhassa oli vielä tykkäys. Samalla piti nyt uutiskirjekin tilata.

    jenniferie(at)rocketmail.com

  42. Wautsi! Vihdoin löysin blogin, jossa on sitä jotain!! Tai siis ei blogissa vaan sun tyylissä! Aivan mielettömän siisti maku sulla ja siskollas! Voisin ottaa minkä tahansa vaatekappaleen mitä sun blogissa on;) Ihania!!<3

  43. Voisin ottaa nuo kaikki! Mutta Jules button-up harmaana täydentäisi vaatekaappiani erinomaisesti 🙂 Arela tykätty myös facebookissa.

  44. Vaaleansininen Love on vaan niin vastustamaton! Ihana viileiden kesäiltojen lämmittäjä..

    pinkku.l (at) gmail.com

  45. Oi, ihana arvonta! En ollut vielä hoksannutkaan puuvillamallistoa, vaikka tasaiseen käynkin sivuilla vierailemassa ja haaveilemassa casmirneuleista 😉 Suosikki on kyllä tuo love- paita harmaana. Simppeliä ja toimivaa <3 Uutiskirje tilattu!

  46. Love college ja ehottomasti harmaa, vaikka pinkkiki houkuttaa.. Siitä haaveilin jo uutiskirjeen saavuttua, joten olen todellaki innostunu merkistä muutenki!

  47. Musta Jules button-up on ihana! Tilasin uutiskirjeen ja ehkäpä Julesinkin. t i i u l l e ( a t ) g m a i l . c o m

  48. Pitkän pohdinnan jälkeen suosikkini on Love Sweatshirt värissä Baby Blue. Tykkäsin Arelasta Facebookissa ja tilasin uutiskirjeen. 🙂

    laiimaho(at)student.jyu.fi

  49. Suosikkini on Love Sweatshirt värissä Baby Blue. Tykkään FB-sivusta ja tilasin uutiskirjeen. 🙂

    – Laura

    laiimaho(at)student.jyu.fi

  50. Valinta lemppariksi on ilman muuta Jules button-up sinisenä. Verraton!

    Ja, tilasin myös uutiskirjeen.

    -Miia

    misse-kissa at hotmail.com

  51. Tuo sininen sävy on aivan ihana! Valintani olisi Love sweatshirt vaaleansinisenä. Arelasta tykätty myös naamakirjan puolella. 🙂

    ssahlstedtPOISTATÄMÄ (ätt) hotmail. com

Comments are closed.