juhlahumuaViime perjantaina juhlittiin teurastamon kellohallilla Aussie blog awardseissa, onnea kaikille gaalan voittajille! Kiireisen viikon jälkeen oli mukava vaihtaa astetta hienompiin tamineisiin ja vaihtaa arki juhlahumuun. Oli myöskin taas ihana nähdä rakkaita bloggaajakollegoita ja tutustua uusiin – blogin kautta löytyneet ystävät ja tuttavuudet ovat varmasti yksi tämän harrastuksen parhaimmista puolista.

Ihan kommelluksitta ei juhliin valmistautuminen sujunut, vielä viime hetkellä pohdimme siskon kanssa sitä, kumpi pukee mitäkin ja kaiken päälle unohdin tuhkimona toisen juhlakenkäni kotiin. Loppupeleissä vaihdoimme siskon kanssa mekkoja päikseen ja kenkäkin saatiin pienen säädön jälkeen juhlapaikalle. Sain Lumilta lainaksi kauniin Laura-clutchin, ja sen kuparinhohtoisen ketjun kanssa yhteensopiva hiuspanta löytyi Glitteristä (kiitos inspiraatiosta Elsa). Sisko juhli Samujin ruusumekossa, joka ei oikeastaan tarvitse seurakseen kummempia asusteita, koska mekko on itsessään kuin kaunis koru. Onnea on sisko, joka on samankokoinen kengännumeroa myöten.

minä: mekko ja kengät Cos, laukku Lumi, panta Glitter
sisko: mekko Samuji, kengät H&M, laukku secondhand

ps. arvonta on nyt päättynyt, voittaja julkistetaan pian!

Related Post

8 comments on juhlahumua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *