keväthousut

Ostin viime keväänä kukkahousut, joita käytin paljon huhti-ja toukokuussa, mutta kesällä ne unohtuivat kaappiin ja syksyllä tuumailin että ne olivat sitten sellaiset yhden kauden housut, jotka myyn pois heti tilaisuuden tullen. Kuitenkin tänä keväänä kukkapöksyt tuntuvat taas ajankohtaisilta ja hauskoilta, että ehkä nämä ovatkin sellaiset keväthousut. Kevään jälkeen ne voi laittaa kaapin perälle ja kaivaa sitten taas vuoden päästä esiin.

Milon asu koostuu ponnarista ja vähän hassusti leikellystä turkista, koska oikeaan etutassuun oli tarttunut joku tahmainen roska, joka ei kampaamalla lähtenyt pois. Poseeraminenkin sujuu kuin vanhalta konkarilta.


paita Arela (saatu), kukkahousut Zara, ballerinat Samuji, takki secondhand, aurinkolasit Monki

Related Post

7 comments on keväthousut

  1. Tykkään housuista, älä laita kiertoon 🙂 Joskus on kiva tehdä löytöjä omasta kaapista. Ja en kestä.. Milo on niiiin suloinen <3

  2. Virpi, hih, kiitos 🙂 Milon jos ottaa mukaan asukuvaan niin kokonaisuus ei voi olla huono 😉

    anonyymi, kiitos 🙂

    iduska, toistaiseksi pidän vielä itselläni! Ehkä enskeväänä taas käytän niitä ahkerasti 🙂

    Veera, kiitos <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *