kokeiluja


Vaatekokeiluja, osa 389: kynähameen kesytys. En ole koskaan oikein ollut kynähametyyppi, kellohelmat on enemmän minun juttu. Kuitenkin tuo klassinen vaatekappale jollain tavalla kiehtoo, etenkin kynähame yhdistettynä muuten vähän rennompaan tyyliin, ei siis se sihteerilook. Syntyi asu, jossa viihdyin ihan mainiosti, ehkä lempparipuseron ja lenkkareiden ansiosta.

Eli jos harmaaseen collegeen ja lenkkareihin haluaa ryhtiä, yhdistä ne kynähameeseen. Jos kynähameeseen haluaa pehmeyttä, lisää asuun lempivilliksesi tai collegepaita ja lenkkarit. Viimeistele kirkkaanvärisellä laukulla tai asusteilla.


paita Arela (saatu), kengät Karhu, aurinkolasit Monki, hame ja laukku secondhand

Related Post

10 comments on kokeiluja

 1. ysäri-brittipoppityyli..arlandan lentokentällä vuonna 1997 näin yhdennaisen just tossa tyylissä ja olin ihan et wohou,elämäni muuttu just nyt. (mut ei se sit kyl muuttunutkaan)

 2. Ihana, ihana asu!!! Mä käytin New York syksynäni lenkkareiden kanssa kynähametta ja rentoja yläosaa, juurikin mm. harmaata collegea, mutta Suomesaa en ole jotenkin uskaltanut ulos kapeassa hameessa. JLo takamus näkyy ko. hameessa niin selvästi etten ole yhtään kotonani kapeassa hameessa täällä. Miksi sitä ulkomailla aina rentoutuu ja pukeutuu miten haluaa, Suomessa pukeutumiseni on paljon tylsempää?

 3. anonyymi, voi kiitos! 🙂

  Lusikka, hauska kuulla! mustakin tässä on jotain hauskaa, ehkä se rennon ja skarpin tyylin yhdistelmä.

  Elsa, paluu ysäriin, jee! Mitäköhän seuraavaksi..

  Peeta, kiitos! 🙂 Harvinaista et saa kynähameen toimimaan oikeesti kivasti.

  Nina, nyt haastan sutkin käyttämään kynähametta täällä Suomessa! Mullakaan ei oo kynähameessa kaikkein rennoin olo, mutta tää asu toimikin yllättävän kivasti. ja JLo-takamus on vain plussaa!

 4. Hei. Olen suunnitellut samaisten lenkkareiden hankintaa. On ilmeisen mukavat, kun vilahtelee blogissasi tuon tuosta. 🙂

  Sinulla on kaunis blogi.

  /Kaisu

 5. Venla, ilmeisesti tiedetään toisemme jostain vuosien takaa? Yritin blogistasi ottaa selville, kuka olet, mutta en saanut mitään päähäni 🙂 kiitos!

  Kaisu, kiitos, mukava kuulla! Lenkkarit ovat kyllä ihan todella mukavat, nämä ovat itseasiassa jo toiset samanlaiset. Ostin ensiksi nylonkankaiset siniset, jotka ovat kovan käytön seurauksena jo melkein kuluneet puhki. Näiden mustien nahkaisten toivon kestävän pidempään. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *