palmusunnuntaiOstin yhden pääsiäiskoristeen – en voinut vain vastustaa tuota Tove Janssonin 100-vuotisjuhlapääsiäismunaa. Teipin avulla se pysyy pystyssä ja koristaa ikkunalautaa, jolle kerään vaihtuvia asetelmia. Milo pukeutui pääsiäisnoidaksi verhoutumalla uuteen Balmuirin kashmir-huiviin, jonka ostin eilen merkin Pop up-putiikista Galleria Esplanadista. Sen lisäksi että Balmuirin pellava-ja kashmirtuotteet ovat ylellisiä ja varmasti viimeisen päälle laadukkaita, niin minua viehättää ajatus siitä, että merkki on kotoisin omalta kotipaikkakunnaltani Oulusta. Ihan rehellistä oululaista designia ja laatua siis.


Kävi meillä yksi suloinen ihan oikea pääsiäisnoitakin, toi höyhenellä varustetun oksan ja sai mukaansa suklaapupun ja muita ylläreitä. Kulhollinen kindereitä oli ehkä ylimitoitettu määrä tätä yhtä virpojaa varten, ensi vuonna laitan lapun alaoveen pikkunoitia varten.

Ihanaa sunnuntaita!

Related Post

3 comments on palmusunnuntai

  1. JohannaL, kiitos 🙂 ja terkkuja Milolta!

    Lusikka, jotenkin en voinut vastustaa, vaikka koristepääsiäismuna on ajatuksena nyt aika hassu. Mutta kyllähän tuo oli niin kivan näköinen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *