aina on aikaa pienille kivoille asioille


Kevät on ollut superkiireinen, mutta niin kiire ei saisi olla, ettei sillon tällöin ehtisi valmistaa itselleen kunnon aamiaista ja nauttia sitä rauhassa. Stressiä voi välttää juuri niin, että pystyy hetkeksi unohtamaan kaikki työt ja tapaamiset, ja keskittyä pieniin kivoihin asioihin, kuten aamupalaan ja hyvään kirjaan tai lehteen. Ostin inspiroivan Cerealin kuukausi sitten Freese Coffee-kahvilasta (sitä saa Suomessa myös Kauniste shopista), mutta ehdin vasta viime viikolla lukea sen ajatuksella läpi – hirveän paljon kauniita kuvia ja vitosnumerossa myös Helsinki-osio, jossa hyvät jutut mm. Alvar Aallosta ja kahvilakulttuurista.

Suosittelen siis tänään rauhallisia aamiaisia kiireen keskellä ja kaunista luettavaa.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *