flower lover

Kukkarakastajan tunnustuksia, osa 897: Saan usein kukkakimppuja, joissa on yhdistelty mahdollisimmanb monenvärisiä kukkasia keskenään koristevihreiden kera. Tykkään kuitenkin vähän minimalistisemmista kukka-asetelmista, joten leikin usein floristia sekoittelemalla mieleisiä kukkia keskenään. Tässä kimpussa oli alunperin oranssia, violettia, valkoista ja vihreää – oranssit ja violetit kukat laitoin erikseen omiin pieniin lasipulloihinsa, vihreät ja valkoiset saivat jäädä kannuun ja kaveriksi niille hain lähikaupasta hyasintteja. Hyasintteja voi kyllä ostaa muulloinkin kuin jouluna, eivät leikkokukkana tuoksukaan niin voimakkaasti.


Flunssaisesta olosta huolimatta on ollut oikein ihana viikonloppu, toivotaan samaa ihanuutta tulevalle viikolle näiden kukkakuvien myötä.

Related Post

2 comments on flower lover

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *