iltapyöräily

Suosittelin viime kuussa iltakävelyjä. Suosittelen niitä edelleen ja lisäksi suosittelen iltapyöräilyjä, jos pyörän sattuu omistamaan. Liikkeelle kannattaa lähteä hiukan ennen auringonlaskua ja valita reitti, joka kulkee edes jossain vaiheessa vesistön ohi. Aurinko nimittäin tekee laskiessaan ihmeellisen kauniita taikoja veden pintaan.


Pieni koirakin oli oikein tyytyväinen pyörämatkustaja, istui tyynesti kyydissä ja ihmetteli kaikkea vastaantulevaa.

Related Post

2 comments on iltapyöräily

  1. Illalla ulkona liikkuminen on hyvien säiden suosiessa todella nautinnollista! Itse en viitsi edes yrittää hurmuleen koriin laittamista, tuo elohiiri ei siellä olisi sekuntiakaan, mutta kävelemme auringonlaskussa usein Hämeen Linnan lahden ympäri, ja kulttuurimaisemat ovat iltahämärissä todella vaikuttavat!

    http://www.thewildethings.com

  2. Emma, meidän pallero viihtyy yllättävän hyvin ja rauhallisena tuossa korissa, mikä on kyllä ihme 😀 Jos haluaa pidemmän reissun tehdä niin pyöräily on Milon kanssa melkein parempi vaihtoehto kuin kävely, sillä nätisti käveleminen ei vielä kuulu sen osaamisalueeseen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *