jumittuminen

Välillä sitä jumittuu. En ole varmaan koskaan kuvannut blogiin kahta täysin samanlaista asua, mutta se ei tarkoita sitä, ettenkö pukeutuisi toisinaan montakin päivää peräkkäin samaan kostyymiin. Viimeiset kolme viikkoa olen viihtynyt melkein kyllästymiseen asti farkuissa, raitapaidassa ja Karhun lenkkareissa. Vakioasusteiksi ovat jumittuneet Monkin aurinkolasit (niitä on minulla kahdet, kuviolliset ja mustat) ja Lumin pikkulaukku. Kaverina yleensä musta tai tummansininen trenssi, hiukset letillä tai hattu päässä.

Yleensä harvoin viihdyn farkuissa monta päivää peräkkäin, sillä kaipaan hameita ja mekkoja – tällä hetkellä vain ei oikein pärjää ilman sukkahousuja, ja en enää periaatteestakaan haluaisi laittaa niitä jalkaan ennen syyskuuta. Joten ennen kuin ne luvatut hellesäät alkavat, menen tällä farkut-ja raitapaitakombolla.


aurinkolasit ja t-paita Monki  //  farkut Topshop  //  laukku Lumi  //  lenkkarit Karhu originals

Related Post

3 comments on jumittuminen

  1. Moi 🙂
    Et voi edes uskoa, miten paljon olen saanut inspiraatiota tästä ihanasta blogista! Kaikki tässä on vaan jotenkin niin silmää miellyttävää. Rakastan sun vaate-ja sisustustyyliä, sen lisäksi olet todella hyvää valokuvaaja, pidän erityisesti tavastasi asetella tavarat kuviin. Oot ihan huippu! <3

    Sara

  2. Pieni lintu, kiitos! 🙂

    Sara, moi! Ja et voi sinäkään varmaan uskoa miten iloiseksi teit minut kommentillasi! Tuntuu ihan mielettömältä että joku saa iloa ja inspiraatiota juuri tästä minun höpsöstä blogista. Ihanaa kesää ja aurinkoja sinulle <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *