Piknik

Hellepäivä tai sadepäivä, mukavia molemmat. Hellepäivinä mentiin jo aamusta ulos, eväät pakattiin koriin ja takaisin ei tarvinnut tulla ennen auringonlaskua. Sadepäivinä ehtii taas tehdä monta sellaista juttua, mikä ehkä jäi hellepäivänä tekemättä. Molempia tarvitaan siis, vaikka täytyy kyllä sanoa ettei sadepäivänäkään ihan näin kylmä tarvitsisi olla.

Jos sattuisi niin, että loistavat pikniksäät tulisivat vielä takaisin, niin tässä pari vinkkiä:

-loistava piknikviltti löytyi H&M homesta. Materiaalina 100% puuvillaa, tarkoitettu varmaankin torkkupeitoksi, mutta toimii ulkokäytössäkin, jos alusta ei ole kovin kostea.

-jos ei pidä erityisemmin muovirasioista, voi eväsleivät kääräistä paperiin ja jälkkärin tehdä valmiiksi lasipurkkiin, josta sen voi syödä suoraan lusikoilla.

-piknikit nurmikolla koiranpennun kanssa ovat tuoneet mukanaan punkkeja (hyi) – siksi nykyään levitämme viltin mielummin kalliolle, kaus noista heinikossa lymyävistä inhottavista verenimijöistä.

Related Post

3 comments on Piknik

  1. Ihanat kuvat! Kiitos vinkeistä, olenkin ajatellut että lähtisi parin ystävän kanssa piknikille. 😉

  2. anonyymi, en ole marketeissa nähnyt, mä käärin usein leivän myös ihan sellaiseen ruskeaan voimapaperiin, jota myydään kyllä monessa paikassa. Leivinpaperi on myös jees 🙂 Tai paperipussit.

    anonyymi, kiitos! 🙂 Lämpenisi vielä hiukan säät tästä niin pääsisi taas ulos piknikille syömään 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *