ruutua


Kevät on tuonut mukanaan taas innostuksen vaatteiden itse tekemiseen. Yhtenä iltana syntyi nopsasti tuollainen ruudullinen laatikkopaita lakanakankaasta. Ruudut syntyivät kangastussin ja viivottimen avulla – tein viimeistelyt helmaa lukuunottamatta vinokanttinauhalla, joten paidan valmistukseen ei mennyt varmaan puolta tuntiakaan. Punainen ruutulaukkukin on itse tehty vanhasta nahkatakista, mutta se ei ollutkaan ihan puolen tunnin projekti. Ei siinäkään silti paria päivää kauemmin mennyt.

Aika menee niin nopeasti, tuntuu että vasta äsken tämä toukokuu alkoi, mutta huomenna on jo viimeinen päivä. Suurin osa kevään isoista koitoksista on nyt takana päin, ja ei ole enää pitkä matka hyvin ansaittuun kesälomaan.. Jos vaikka ehtisi ommella vielä muutaman kesämekonkin.


paita ja laukku DIY / kengät Cos / hame H&M / aurinkolasit Monki

Related Post

6 comments on ruutua

 1. Oi että! Oot kyllä aika taitava noiden vaatteiden kanssa, voisitko tehdä mullekin kiitos 😀 Se sun tekemä takki on jäänyt kans aika hyvin mieleen ja semmoista vois itsekin käyttää mielellään. 🙂 Mukavaa viikonloppua!

  Sara

 2. Äärimmäisen kaunis paita!
  Kiitokset ihanista kuvista ja mielenkiintoisesta & kovin esteettisestä blogistasi!

 3. Juuri tuollaisia suuria mustia ruutuja valkoisella pohjalla olen viime aikoina ihastellut monissa vaatteissa. Vaatekappaleissa on kuitenkin aina jokin ontunut: materiaali, malli tms. Eipä tullut mieleeni, että itse piirtämällä saa samanlaisia ruutuja hyvälle materiaalille:)

 4. Sara, kiitos! 🙂 mä olen vähän huono tekemään vaatteita muille, koska ikinä ei saa täydellistä lopputulosta – itsellä se ei niin haittaa 🙂 Viikonloppu ehti jo mennä, mutta ihanaa alkavaa viikkoa sulle <3

  anonyymi, kiitos! Kiva kuulla 🙂

  Anne, kiitos itsellesi kommentista! 🙂

  anonyymi, kiitos 🙂 En itse kuvailisi paitaa että “hienosti tehty”, koska sen olisi voinut tehdä niin paljon hienommin ja huolellisemminkin, mutta kelpaa tuollaisenaan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *