26/6

Säät ovat olleet viime viikkoina vähän hankalia pukeutumisen kannalta. Naapurin rouva käyttää ulkona toppatakkia, mikä on kyllä viime päivinä tuntunut aika asialliselta varustukselta. Mutta jos ei kesällä, niin millon sitä käyttäisi mekkoja kera paljaiden säärien, eipä koskaan. Onneksi pienestä mekkokokoelmastani löytyy myös viileämpiin säihin sopivia pitkähihaisia leninkejä, kuten tämä Samujin pallomekko, joka on sattumoisin materiaaliltaan myös aika lämpöistä villasekoitetta. Ei tule heti vilu.

Lyhyemmänpuoleisen koltun kanssa kannattaa muistaa oman ja muiden viihtyvyyden takaamiseksi pukea alle esimerkiksi pyöräilyshortsit tai alusmekko. Huomattavasti mukavampi pyörähdellä puistossa, kun ei tarvitse pelätä mitään vilautteluja.


mekko Samuji // kengät Karhu albatross // hattu H&M // aurinkolasit Monki

Related Post

5 comments on 26/6

  1. Kiva asu!

    Tän postauksen kuvat latautu tosi nopeesti. Joidenkin aikaisempien postauksien kuvat ei meinannu millään latautua. En tiiä ootko saanu tän asian jotenki korjattua, kun aikasemmin kyselit asiasta.

  2. Jennifer, mä kelasin että se sivun hidas latautuminen on saattanut johtua yhdestä sivupalkin bannerista, jonka sain poistettua pari pv sitten. Sen jälkeen ainakin mulla on blogi latautunu nopeammin, ennen oli samaa hitautta havaittavissa. Flickrissä on myös ollut jotain muutoksia, voi olla että ne ovat aiheuttaneet kuvien hidasta latautumista..

  3. Taidan myös hankkia pyöräilyshortsit lyhyempiä ja liuhuvahelmaisia mekkoja varten. Ei tartte tuulisella ilmalla pelätä tuulenpyörteitä =)

    Ja hyvin taas latautuu sivut.

  4. anne, kiitos kun kerroit! Hyvä kuulla.

    Kaisu, suosittelen. ainakin itselläni on huomattavasti “turvallisempi” olo 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *