midsummer memories


Kuvamuistoja juhannukselta. Kylmää oli ja sateistakin, mutta myös aurinkoista ja selkeääkin. Talviturkkikin lähti yllättävän helpolla hetken saunassa lämmittelyn jälkeen. Mansikka-kirsikkapavlova teki kauppansa, kuten itse keitelty raparperimehukin (katso Suvin ohje). Ikeasta pari vuotta sitten hankitut aurinkopaneelikennolla toimivat lamput ilahduttivat illan hämärtyessä, eivät ole olleet hullumpi ostos lainkaan. Arkisin ne viihdyttävät kerrostalon tuuletusparvekkeella. Pitäisi hankkia samoja lamppusia varmaan valkoisenakin, elokuun puutarhajuhlia varten.Related Post

5 comments on midsummer memories

 1. Olen pohtinut meidän jo melkein valmiin kesähuoneen valaistusta. Aurinkokennovalot voisi olla yksi vaihtoehto ja just nuo värikkäät. Kiitos vinkistä. 🙂

 2. Hei Wikke! Jos pitäisi kuvailla yhdellä sanalla blogiasi, se olisi 'kaunis' 🙂
  Ja sitten aivan toinen asia: En tiedä, mistä johtuu, mutta viimeisen parin kuukauden aikana blogiasi on ollu vaikea lukea, sillä aina kun avaan blogisi, läppärini hidastuu ja sivu jumittaa pahasti ja tuuletin alkaa huutaa. Sivua ei pysty scrollaamaan alaspäin kun sivu menee “ei vastaa”-tilaan. Hyvin hämmentävää, sitä ei tapahdu muiden blogien tai sivujen kohdalla. Ilmeisesti sivu on jotenkin raskas pyörittää? Ajattelin vain ilmoittaa asiasta, ehkä joku muukin lukija on kohdannut saman ongelman 🙂 Käytän Chrome-selainta MacBookissa.
  Ihanaa kesää sinulle!

 3. vraa, hei! Ja kiitos 🙂

  Olen yrittänyt selvitellä että mistä tuo hitaus johtuisi. Poistin nyt sivupalkista yhden bannerin, jonka huomasin ainakin mobiililaitteilla blogia ladattaessa hidastavan sivua hurjasti. Kuvakoko mulla on ollut sama niin pitkään, että voiko sivun latailun hitaus johtua siitä? Yritän vielä selvittää että mistä tuo voi johtua 🙂

  anonyymi, kiitos! 🙂 ja suosittelen pavlovaa, niin helppo ja herkullinen <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *