pastellipaletti

Väripalettini sekä pukeutumisen että kodin sisustuksen suhteen tuntuu jumittuneen pastellisävyihin, eikä kyllästymisen oireita ole vielä nähtävissä. Kaupoilla huomioni kiinnittävät herkät pastellit, voimakkaammat värit jäävät sivuun. Vaaleanharmaa mokkanahkainen laukku löytyi Cosin alesta, Iris & Inkin lyhythihainen kashmir-puuvillaneule Kaivairin kanuunasta pikkurahalla. Stockmannin löytökorista kaivoin setin Hayn pahviboxeja vihreän eri sävyissä, nuo laatikot olen jo aiemmin todennut loistavaksi tavaksi piilottaa kaikenlainen sälä jota kodissa tuntuu pyörivän siellä täällä.

Kiinnostaa vain, että meneeköhän tämä villitys osaltani joskus ohi, ja jos menee, mitä seuraa sen jälkeen?

neule Iris & Ink
kengät Samuji
laukku Cos
pahviloota Hay

Related Post

3 comments on pastellipaletti

  1. retromoderni, pastellisävyt on vienyt ainakin minut ihan täysin 🙂 Kuulostaa hyvältä makuuhuoneenkin väripalettina, meillä tää hallitsee enemmän olohuoneessa.

    anonyymi, kiitos! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *