Täällä taas

Pieni blogitauko pääsi yllättämään – tämä blogi perustuu aika pitkälti kuviin, ja kun kamera ei ole viimeaikoina viihtynyt kädessäni, ei ole oikein ollut mitään postattavaakaan. Tekee välillä ihan hyvää pitää taukoa kamerasta, tosin instagramin puolelle kuvia on tullut päivittäin. Kannattaa siis suunnata sinnepäin, jos kaipaa vähän aktiivisempaa postaustahtia.

Kolme kuvaa eiliseltä: vietimme päivän Tampereen suunnalla kauniissa pienessä saaressa hyvässä seurassa. Saarella oli suloinen pieni mummonmökki, jossa oli hauska mummolamainen sisustus ja paljon muovikukkia ja hauskoja vanhoja tavaroita ja huonekaluja. Juuri sellainen paikka, jollaisen ehkä joskus itselleni haluaisin hankkia projektiksi, jos aikaa ja varaa olisi. Toistaiseksi tyydyn vierailemaan vuokramökeissä ja kavereiden ja tuttavien ihanilla kesäpaikoilla.ps. olen saanut muutaman kommentin jonka mukaan sivu latautuu superhitaasti, onko kuinka moni törmännyt samaan ongelmaan? Kuvat lataan aina flickrin kautta ja samankokoisia ovat olleet hyvin pitkään, joten hankala sanoa, mikä voisi jumittaa. Vinkkejä otetaan kyllä vastaan.

Related Post

3 comments on Täällä taas

  1. Vanhoissa mummonmökeissä on kyllä ainutlaatuista tunnelmaa. Niistä huokuu omanlaisensa rauha ja eletty elämä jo vähän kuluneiden kahviastiastiastojen ja Teneriffan matkamuistojen myötä.

    Kirjoitan omaa blogiani vähän samaan tyyliin, ensin kuvat ja sitten teksti ja niin kauan kun kamera jää eteisen pöydälle päivän rientoihin lähtiessä, ei blogitekstejäkään synny.

    On ollut sivun latautumisongelmia myös minun käytössä olleilla laitteillani.

  2. Pauge, instagram löytyy tosta linkistä ja myös sivupalkista mutta nimi siellä on @luukkuja 🙂

    Kaisu, mä en ole kovin kummoinen kynäniekka, olisi liian turvatonta perustaa postaus pelkästään tekstin varaan 🙂 Sitäkin voisi kyllä harjoitella.

    Pitääpä selvitellä tuota latautumisongelmaa, jotenkin itselläkin toimii niin hitaasti tämä blogi. Argh 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *