tämän kesän mekko

Kepeät kesämekot kesälle 2014 – projekti on edennyt, ensimmäinen mekko on nyt valmis: se syntyi Samujin sample salesta löytyneesta valkoisesta pilkkukankaasta. Suunnitelmissani oli yksinkertainen mekko, jossa vyötärön leikkaus olisi vähän matalammalla, 20-luvun tyyliin. Jotain sen tyylistä lopputuloksesta tulikin, ohjeen sovelsin jokatyypin kaavakirjan kaavoja ja ohjeita käyttäen. Mekko tuntui kuuluvan yhteen Samujin kauniiden kenkien ja ruusupannan kanssa, herkkää ja kesäistä. Ja tällä kertaa kuvat mustavalkoisina, joskus ne toimivat värikuvia paremmin.


mekko itse tehty // kengät Samuji // kukkapanta GT

Related Post

3 comments on tämän kesän mekko

  1. Oletko muuttanut kuvia isommiksi tai jotain? Blogisi saa Safarin (Macissa) hyytymään ihan täysin! Terv. Pitkäaikainen lukija 🙂

  2. Nätti mekko!

    Komppaan ekaa kommentoijaa: myös mulla blogisi on viime aikoina saanut selaimen ihan jökkiin (Mac + Chrome/Firefox). Töissä Windows-koneella toimii moitteetta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *