kesäsyömisiä

Aamiaiseksi kulhollinen kirsikoita ja mansikoita mintulla höystettynä. Kotimaiset mansikat ovat ihan järjettömän hyviä juuri nyt.

Lounaaksi leipiä, johon tulee vuohenjuustoa (sellaista pehmeää, jota on helppo levittää), avokadoa ja päälle ripaus mustapippuria.

Välipalaksi monta siivua vesimelonia.

Illalliseksi pastaa – tomaattikastike syntyy pannulla salottisipulista, valkosipulista, oliiviöljystä, pienestä ripauksesta sokeria ja tuoreista, huoneenlämmössä pehmeäksi kypsytetyistä tomaateista. Mukaan ihanaa buffalomozzarellaa ja runaasti tuoretta basilikaa, jota kasvatan sisäpihalla pienessä ruukussa. (siellä kasvaa myös minttua, persiljaa, salaatinlehtiä ja jotain muutakin, naapurit ovat tuoneet ihanasti omia yrttejään sisäpihalle yhteiseksi iloksi).

Ruuan kuvaaminen on jostain syystä hirveän kivaa.

Related Post

4 comments on kesäsyömisiä

  1. Tohon ''ruoan kuvaaminen on jostain syystä hirveän kivaa'', samaistun kyllä niin hyvin 😀 Terveisin: ei sitä voi syödä, ennen kun sen on kuvannut ja postannut instagramiin. Heh 🙂

    Sara

  2. Ruoan kuvaaminen on kyllä superkivaa! Mä kuvaan aina kun teen vähänkin kivempaa ruokaa, vaikka ne kuvat päätyykin arkistojen kätköön suurimmaksi osaksi… Ja komppaan muuten Miiaa, tuo vesimelonikuva on tosi nätti 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *