smoothisti


Smoothie, tuo nykyajan jokapäiväinen leipämme. Kesäpäivinä en viitsi tehdä kovin tuhteja pirtelöitä, yksinkertaisimmillaan laitan tehosekoittimeen vain jotain hedelmää ja vettä. Tässä pari tämänhetken suosikkia:

red – vesimelonia ja ananasta. Ei tarvitse edes lisätä vettä. Tämä ei varmaan ole edes mikään smoothie, vaan enemmänkin mehu.

orange – porkkanaa, appelsiinia ja tuoretta inkivääriä. Makeutukseksi hiukan hunajaa jos mielii ja nesteeksi vettä.

green – ananasta, tuoretta minttua, appelsiinia, kurkkua ja vettä. Toimii aina, hirveän raikas ja hirveän hyvää. Ohje on löytynyt alunperin Sara Karlssonin Mieliruokaa-kirjasesta.

purple – kirsikoita, mantelimaitoa, banaani. Yksinkertaisempi versio tästä ohjeesta, käytä ehdottomasti tuoreita kirsikoita!

Herkuttelemisiin!

7 comments on smoothisti

  1. Ihanan herkullisen värisiä – ja varmasti myös herkullisen makuisia 🙂

    Täälläkin on tehosekoitin surrutellut smoothieita kesäpäivien kunniaksi. Kiva saada myös vähän uusia ideoita!

  2. Näyttää hyvältä! Pitäisikin välillä testailla hieman yksinkertaisempia reseptejä, eikä tunkea snoothieen aina kaikkea mitä kaapista löytyy. 🙂 Maut tulee varmasti paremmin esiin ja saa tehtyä kivan raikkaita juomia.

  3. Ihana tämä blogisi 🙂

    Saran lopetettua bloggaamisen, jäin miettimään että mistä löytäisin jotain vähintään yhtä ihanaa. Tuntuupi, että tämä blogisi vastaa just tähän tarpeeseen 🙂

    Ihanaa kesää sulle!

  4. Laura, kiva kuulla että tässä oli jotain uuttakin sinulle 🙂 Tuo minttu-ananas on näistä mun ehdoton suosikki.

    anonyymi, tehosekoitin vaan laulamaan!

    Saija, mä kyllä tykkään myös tehdä niitä smoothieita, joihin tulee kaikkea mahdollista ja superfoodeja tms, mutta jotenkin nyt sitä kaipaa kaikkea mahdollisimman simppeliä ja yksinkertaista, raikasta 🙂 Mutta kahden ainesosan smoothie ei taas ihan sellaisenaan käy vaikka pelkästään aamiaisesta.

    Anska, voi ihana kuulla! Saran blogi oli yksi mun kaikkien aikojen suosikeista, harmittaa kun hän lopetti mutta onneksi varmasti kuulemme hänestä vielä 🙂

    Kiitos paljon ja oikein ihanaa kesää!

  5. Aivan uskomattoman kauniita kuvia! Mulla on ollut smoothie-himo vaikka kuinka kauan, mutta blenderi on kotona 🙁

    Oon muuten ihaillut sun kuvia usein, tallennan koneelle myös itselleni inspiraatiokuviksi 🙂 Hyvää kesää!

  6. Anni, kiitos ja hauska kuulla että löydät täältä inspiraatiota! Mulla ei itseasiassa edes ole blenderiä, olen käyttänyt sauvasekoitinta vuosia ihan hyvällä menestyksellä. Jossain välissä hankin kyllä vitamixin 🙂

Comments are closed.